Ezt. Nem. Lehet. Megtenni. Emberekkel.

2023. október 20. 12:13

Próbálom megemészteni ezt az Eszenyi-sagát.

2023. október 20. 12:13
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Na kérem, ez maga a nagyhatalmú bántalmazó kevélysége: lepereg róla minden, mert még a hároméves kényszerpihenő után is sérthetetlennek hiszi magát, volt egy kis döccenő, de az élet szép. A plebs vinnyogott kicsit, de a verseny a célig tart, bejött az ignorálás, lehet menni tovább, nem kell felvenni azt a kis picsogást.

A tévécsatorna morális színvonala nem lep meg, ahol magukat híradósként aposztrofáló emberek mondják bele a kamerába, hogy kire fognak szavazni a választáson, sok jóra nem számít az ember. Azonban Eszenyi futtatása talán ennél is problémásabb, mert nemcsak szánalmas és nevetséges, hanem kiszámíthatatlanul – vagy nagyon is kiszámíthatóan – káros is.

Azt üzeni ugyanis a csatorna ezzel MINDEN áldozatnak (nem csak Eszenyi áldozatainak), hogy tökmindegy, mit csinálnak, a bántalmazó megdicsőülve lovagolhat (táncolhat) el a naplementében.

Ezen már csak kis só és bors volt Kútvölgyi Erzsébet okfejtése a dolgot nem éppen túlreagáló Veiszer Alindánál. Hogy Sárosdi Lilla és általában, a traumáikkal évek után nyilvánosság elé álló (pontosabban: azokról korábban »csak« szakmai, baráti körökben beszélő) áldozatok ízléstelenek, mi több, közvetve gyilkosok.

Az üzenet világos.

Ezt. Meg. Lehet. Tenni. Emberekkel.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. november 03. 08:58
Ha ennek a nőnek századannyi esze lenne,mint amilyen jókülsejű... Dehát buta exhibicionista.
Hyazinth
2023. november 02. 20:09
Rokona eme Vera ama Mérő Lászlónak?
syphax-2
2023. október 21. 16:49
Próbálom "megfejteni": UGYAN MIJE "SZAGLIK" AZ ESZENYINEK? ÉS UGYAN MILLEN SZAGHOZ HASONLÓ AZ "ESZENYI SZAGA"???
catalina11
2023. október 21. 16:27
Az a bajotok Eszenyivel, hogy nem ment el tüntetni? Ezért kell egy embert totálisan tönkre tenni? Ti mocskosabbak vagytok, mint a komcsik, pedig az már egy szint!" nem mocskosabbak, hanem ugyanazok...Apró/Dobrev, Donáth/Donáth, Bauer/Bauer, Pető/Pető, Vásárhelyi/Vásárhelyi,.. egy vérből valók vagynak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!