„Viktor ostora” – odacsapós videót osztott meg a kormányfő

2023. szeptember 03. 19:26

Az Indiana Jones zenéjével megspékelve.

2023. szeptember 03. 19:26

Meglepő videóval jelentkezett Orbán Viktor a hivatalos TikTok csatornáján. A kormányfő „Viktor ostora” címmel megosztott videóján az Indiana Jones zenéjére egy karikás ostort csattogtat. A felvétel még tavasszal készült a XVI. Szakma Sztár Fesztiválon, de a kormányfő most megosztotta a TikTokon is, amely a legújabb platform, ahová regisztrált.  

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UzBence
2023. szeptember 06. 08:16
Megerkeztunk Age of stupidity. Csak ez a fajta kommunikacio megy at. Erre van felfogokepesseg. Retek klub mar ertelmisegi csatorna.
Lajoss
2023. szeptember 04. 17:02
Miért csinál még nagyobb hülyét magából?
Theorba
2023. szeptember 04. 08:18
Óhhh, Attila! Isten ostoba!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. szeptember 03. 23:39
Nagyon ráérzett a TikTok-os X-es celebkurvaság ízére a dagi! A szociális háló szocio- és pszichopatája. A Pinkfong-nak amúgy 69,3 millió előfizetője YouTube-on és 39 milliárd (!) megtekintése van. A Baby Shark az ő csatornájukon 13 milliárd megtekintésnél tart, de számos más csatornán is megnézik, ahol egyenként 2-3 milliárdos vagy éppen több tízmilliós megtekintéseknél járnak. Következtetés: Elon és az X hátszelével, ha Orbán elénekelte volna hogy Háp-háp-háp, jönnek a kacsák , ezerszer ennyien nézték volna meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!