Thürmer Gyula szerint Zelenszkijék a mai napig hitleri eszméket vallanak

2023. szeptember 12. 19:45

A Munkáspárt elnöke úgy véli, Putyinék nem veszélyesek Európára.

2023. szeptember 12. 19:45

Thürmer Gyula volt az Index Kibeszélő című műsorának vendége, amelyet a lap külün cikkben szemlézett is. A műsor apropóját az szolgáltatta, hogy a Munkáspárt elnökének újabb könyve jelent meg a NATO-ról és benne a magyar tagságról. A beszélgetés  során természetesen szóba került a háború is, amelynek kapcsán Thürmer annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az orosz elnök nem akarja Európát megtámadni, 

de a saját nemzetét megvédi”. 

A politikus szerint a most elszakadt keleti ukrán régiók is orosz többségűek voltak, és a helyik oroszok, ha nem is súrlódásmentesen, de együtt éltek az ukránokkal, azonban a Zelenszkijjel hatalomra került vezetés egyértelműen

nacionalista, fasiszta beállítottságú, hiszen a mai napig magáénak vallja a hitleri eszméket .

Ennek része például a pártelnök szerint az elnyomó kisebbségi politika, ami a kárpátaljai magyarokat is sújtja. Thürmer úgy látja: ezt a háborút Amerika gerjesztette, bár elismeri, hogy a támadó fél Oroszország volt. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2023. október 02. 10:45
"konyvtaros-0 2023. szeptember 12. 20:00 Magyarorszag egyetlen elveihez hu politikai vezeto.." Úgy gondolom, Thürmer és Schiffer az országban az ellenzék - ők az ország , a magyarok érdekeit nézik. (akárhogy számolom, ez bizony nem sok, csak kettő lény) A többi ELLENSÉG. Más szóval:Globalokrata libertáns - globalista érdekekért küzd, becsmérelve az édes hazánkat.
jobtvojumaty
2023. szeptember 12. 23:45
Kevés dologban egyezik a véleményem Thürmerével, de becsülöm benne, hogy az maradt, aki volt.
Kybon
2023. szeptember 12. 23:12
Amint látom, a ballipsi balfékek kinevetik a Thürmert. Közben ők lesznek az elsők, akiket az ukrán banderista nácik nyársra húznak és megsütnek. Bár inkább tömegsírba lőnek, kiváló, EU-kompatibilis banderista szokás szerint...
gekk
2023. szeptember 12. 23:07
Türmike anno orbitpapa harcostársa volt a komcsiknál. El van felejtve, de néha a komcsiivadék orbit előhúzza. Miért? Ki tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!