Egy Dakota nevű rendőrkutya kapta el a menekülő pomázi szatírt

2023. szeptember 05. 14:04

Az eset még augusztus 27-én történt.

2023. szeptember 05. 14:04
null

„Az enyém leszel” – ezzel a felkiáltással lökött a bokorba egy 46 éves nőt egy férfi Pomázon. Az esetet – amely még augusztus 27-én történt – szerencsére meghallotta egy kutyasétáltató pár, akik ezt követően a helyszínre is siettek. Itt az a látvány fogadta őket, hogy egy földön fekvő, hiányos ruházatú nőt meg akart erőszakolni egy félmeztelen férfi. mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben rendőrt hívott.

A kiérkező rendőrök nem egyedül jöttek – egy Dakota nevű kutya is kísérte őket. Pár órás hajtóvadászat után végül 2 kilométerrel arrébb, a Határ útnál fogták el a szatírt, aki mindent tagadott, csupán azt ismerte el, hogy sokat ivott, és emiatt lehet, hogy kiestek nála az emlékek.

(Forrás: Origo)

MTI/EPA/Szilagyi Anna

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2023. szeptember 05. 15:36
"lehet, hogy kiestek nála az emlékek" Reméljük, hogy a sitten töltött évek emlékei majd nem halványulnak ilyen gyorsan. :-)
Medici
2023. szeptember 05. 15:17
A szatír: - Nem kaptak volna el, ha az Orbán nem hivatkozna dakota mondásokra.
adrás
2023. szeptember 05. 14:29
Kár hogy nem a tökét kapta el a kutyus többé nem lett volna alkalma erőszakoskodnia az ipsének.
balbako_
2023. szeptember 05. 14:28
Ha leharapja a kukit, akkor egy szatírt végleg kipipálhattunk volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!