Homoszexuálisok reklámozzák a Sziget Fesztivált

2023. augusztus 08. 15:44

Így kiskorúak is olyan tartalomhoz férhetnek hozzá, amely befolyásolja lelki és szexuális fejlődésüket – számol be a Hír Tv.

2023. augusztus 08. 15:44

Szabadság, szerelem és homoszexuális párok – így reklámozzák a Sziget Fesztivált – számol be a Hír Tv. Az egyik felvételen két nő, egy másikon két férfi szájon csókolja egymást. A héten kezdődő rendezvény közösségi felületein ilyen és ehhez hasonló tartalmak jelentek meg 

gyakran fizetett hirdetésként, korhatár besorolás nélkül.

Így kiskorúak is olyan tartalomhoz férhetnek hozzá, amely befolyásolja lelki és szexuális fejlődésüket. Legújabban pedig míg az LMBTQ-közösséget népszerűsítő tartalmak az interneten korlátozás nélkül jelenhetnek meg, addig a régi mesefilmek előtt figyelmeztetik a nézőket a káros tartalomra. A Disney+ most például több mesét is politikailag inkorrektként jelenít meg, és külön értelmezést készít hozzájuk.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 10. 20:29
A korcsok mindenhol ott vannak ...büszkék a beteg agyukra és életükre....undor...
drrc
2023. augusztus 09. 00:46
Olyan reklám nincs, ahol ollóznak? Szánalmas ideológia bazárrá akarnak változtatni mindent.
Házam Hazája
2023. augusztus 08. 22:36
popsi-sziget
bagira002
2023. augusztus 08. 20:58
Pufog a mocsár .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!