Nem vicc: kamumentők járják az utcákat

2023. július 12. 19:42

A járműről kiderült, még közúti forgalomra sem volt alkalmas.

2023. július 12. 19:42
null

Kamu esetkocsit lepleztek le a mentők – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint több panasz érkezett az Országos Mentőszolgálat főigazgatójához az egyik alternatív (magán) mentőszolgálatra, aminek dolgozói megtévesztő módon az OMSZ védjegyoltalom alatt álló emblémáját ruhájukon viselve, térítés ellenében szállítottak haza betegeket, miközben

rendszeresen visszaéltek a megkülönböztető jelzés használatával.

A poszt szerint az OMSZ főigazgatója azonnal lépéseket tett: nem csupán a meglevő megállapodást mondta fel a szervezettel, még a rendezvény biztosítás lehetőségét is megvonta a vállalkozástól, valamint felszólította a szervezet vezetőjét a jogszabályok betartására.

Az ESET 4 feliratú járműről kiderült, még közúti forgalomra sem volt alkalmas.

Nyitókép: OMSZ Facebook-oldala

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. július 13. 00:04
A tiedet, kunfia? Csökken a tökmag?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 12. 23:53
A kormány alkalmazza őket, hogy azt a látszatot keltsék, hogy van elég mentő forgalomban. Ki másnak lenne ez az érdeke? 😅
GrumpyGerald
2023. július 12. 23:25
Nekünk is van egy ilyen harmadikként a garázsban, mindig ezzel megyünk ha sietnünk kell vagy dugós időszak van. :D
kunfia1
2023. július 12. 23:20
Kamumentők, kamukormány, államcsőd, Orbán Viktor jobban teljesít. Előre megyünk, nem hátra a megszorításokkal. Hazaáruló szarháziak a saját zsebüket tömik, a miénket ürítik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!