A magyarok jobban bíznak Putyinban, mint Zelenszkijben

2023. július 11. 08:46

Nemcsak Magyarország, Olaszország és Görögország is bizalmatlan Zelenszkijjel szemben.

2023. július 11. 08:46

A Pew Research Center 24 országban végzett felmérést, amelyben azt kutatta, mennyire bíznak az emberek abban, hogy Putyin és Zelenszkij jó döntéseket hoz. 

Míg az megkérdezettek többsége egyértelműen nem bízik Putyinban (átlagosan 82 százalék gondolja úgy, hogy rossz döntéseket hoz), Zelenszkij megítélése sokkal pozitívabb, vele szemben mindössze 11 százalékos a bizalmatlanság aránya. Tíz országban viszont

 

az emberek többsége bizalmatlan az ukrán elnökkel szemben, köztük három NATO-országban: Olaszországban, Magyarországon és Görögországban is. 

 

Két utóbbit, Magyarországot és Görögországot sok kritika éri Európából, amiért szerintük a kelleténél jobban bíznak Putyinban, és bizalmatlanabbak Zelenszkij felé.

A vizsgált országok közül India – amely tartózkodott az orosz invázió elítélésétől – az egyetlen, ahol a többség kedvezően vélekedik Oroszországról és bízik Putyinban.

Nyitókép:EyePress News / EyePress via AFP


 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. július 12. 18:53
Dehát ez teljesen természetes. A ripacs a deep state zsidainak a kesztyűbábja,mint hazátlan zsidó. A P.pedig hazafi.
connorj
2023. július 11. 12:28
Bizony ám!!! ERŐT, EGÉSZSÉGET OPTIMUS-FŐVEZÉR: https://m.youtube.com/watch?v=jBtnbOWLdDg
VIIIILaszlo
2023. július 11. 11:31
A magyarok nem szeretik Bident, Putyint, Zselét, Scholzot és Macront, az egyik összefoglaló táblázatban ezek az adatok szerepelnek: Macron 30, Scholz 27, Biden és Putyin 19, Zselé 11%. A magyarok nem szeretik, ha nagykutyák belepofáznak az életükbe. A nagyhatalmak, a béketeremtők okoztak már nekünk elég bajt. Azon sem kell csodálkozni, hogy az ukrán elnök elutasítottsága ilyen magas, mert látjuk mit művel a kárpátaljai magyarokkal. És akkor sem leszünk szerelmesek az ukránokba, ha a lengyelek ennek hiánya miatt pikkelnek ránk, de nem érdekel. Az, hogy Biden annyira "népszerű" mint az orosz elnök, azért az is beszédes. Ki hogy áll a magyarokhoz, a magyarok is úgy viszonyulnak hozzá, csak nem kell meglepődni az eredményen.
falcatus-2
2023. július 11. 11:06
CinX2natus 2023. július 11. 09:26 >Azért az megnyugtató, hogy a magyarok 73%-a NEM bízik Putyinban se...<.........Az is megnyugtató, hogy egészen biztosan az ukránok 2/3-a viszont bízik a kokos dzsambójukban, és megnyugtató távolságból várják , hogy mikor kapja meg végre az engedélyt a nyúlcipő felhúzására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!