Levelekkel „bombázná” a parlamenti képviselőket a noÁr és a Tanítanék

2023. június 12. 20:34

Arra szólítják fel az embereket, e-mailben üzenjenek a képviselőiknek, ne szavazzák meg a státusztörvényt.

2023. június 12. 20:34
null

A Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom közösen  levélíró kampányt indít, amelyben arra szólítják fel az országgyűlési képviselőket, hogy ne szavazzák meg az általuk „bosszútörvénynek” nevezett státusztörvényt – derül ki a Tanítanék weboldalán megosztott közleményből.

Kijelentik, hogy a képviselők rosszul végzik a munkájukat, amennyiben nem álnak ki a törvény ellen, és nem közvetítik a „tömeg akaratát”

„Az emaileket az országgyűlési képviselők email címre küldjük, azokban látszódni fog az űrlapon a megadott keresztnév és irányítószám” – írják, és felhívják a figyelmet, hogy budapestiként nem csak a saját képviselőnket, de akár az összes képviselőt bombázhatjuk e-mailekkel. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Domokos
2023. június 14. 18:12
Ha tanitani akartok akkor mi a bús picsát ajvékoltok , lopjátok a napot ? Mars vissza tanitani . A kormény nagy hibája hogy nem szabályozza mondjuk német modra a tanárok státusát . Ott nem tüncikéznek ...kapnának a körmükre
youngboy
2023. június 14. 10:28
"Tanítanék"? Akkor tanítsatok szemetek, s ne a Szaros Gyuri bácsi meg a meleg fiacskája ügynökeiként dolgozzatok.
Zsolt75
2023. június 13. 08:17
Olvastad egyáltalán, homÁr?
Vörös Gyuláné
2023. június 13. 07:19
A tanitanék közleményében, a cikk végi linken, ilyen veretes magyarsággal megírt mondatok olvashatók : "Ezt nem tesznek eleget ennek az jól elvárásnak, nem történtek a munkájukat!". Tartok tőle, hogy ezeknek a jól megfizetett mozgalmároknak inkább tanulniuk és nem pedig tanítaniuk kellene...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!