Ennyiért adnak tanácsot Novák Katalinnak a hírességek

2023. május 31. 06:27

Közérdekű adatigénylésre válaszolt a Sándor-palota.

2023. május 31. 06:27
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: elnöki tanácsadókkal egyeztetett május elején Novák Katalin. Hivatalba lépésének első évfordulóján a magyarok előtt álló problémákat, kihívásokat vitatták meg – fogalmazott közösségi oldalán az államfő. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Díjazás nélkül

– írta meg szerdai cikkében a HVG.

Mint a lap tájékoztat, a Sándor-palota közérdekű adatigénylésére adott válasza szerint „Novák Katalin a köztársasági elnök jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CX. törvény 16. §-a szerinti elnöki tanácsadói jogviszony keretében elnöki tanácsadót, főtanácsadót nem foglalkoztat, a Facebook-oldalán közzétett fotón szereplő tanácsadók pedig díjazás nélkül segítik az államfő munkáját”.

***

Hoppá! Több mint 400 millióba kerülhetnek idén a Karácsony hivatalában dolgozó tanácsadók és főtanácsadók

A hvg.hu arról ír, hogy a Főpolgármesteri Hivatalban dolgozó tanácsadók és főtanácsadók most éppen 42-en vannak, közülük 17 segíti közvetlenül Karácsony Gergely munkáját: ezek a tanácsadók mindösszesen 406 millióba kerülnek az idei évben. A portál azt követően közölte a számokat, hogy megkapta a választ a közérdekű adatigénylésére.

 Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mesterséges unintelligencia
2023. június 02. 01:04
Jó de mennyibe kerül Habony? És hová tűnt?
csulak
2023. május 31. 13:41
KAmuGerinek bezzeg tobbszaz millioba kerulnek a semmirevalo tanacsosok hada ! de persze szivesen fizeti oket Geri, hisz kozpenzbol van !
zsuuuzsaaa
2023. május 31. 13:05
Jó kis csapatnak tűnik. Sokfélék, sokféle tapasztalattal. Így helyes!
Odone Ricci
2023. május 31. 13:03
A politikusoknak a legjobb ötlet és tanácsadó a Social Network -ön megjelent értelmes kommentek. Ez a nép hangja, ebből lehet lemérni az elégedettséged vagy elégedetlenséget, ebből látni, jól kormányoznak-e, jó irányba haladnak-e, mit kellene javítani . A magyar Köztársasági Elnök eddig nagyon jól mutatkozott be a nemzetközi szintéren és fogadásokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!