Gyurcsány Ferenc: Tessék legyőzni! Tessék jobbnak lenni! Tessék egy jobb országot csinálni! És elmegyek a francba

2023. április 05. 22:06

A volt kormányfő „egy önérzetes és becsületes pasinak” tartja magát.

2023. április 05. 22:06
null

Fiatalokkal tartott egyik fórumáról töltött fel videót közösségi oldalára Gyurcsány Ferenc. A videóban szereplő egyik fiatal azt kérdezte a volt kormányfőtől, hogy szerinte, „ha hátralépne az segítene-e az ellenzéknek”. A baloldali politikus erre úgy reagált, hogy: „nem úgy kell győzni Egerszegi Krisztinával szemben, hogy azt mondjuk, maga ne induljon, kisasszony, hanem tessék jobbnak lenni”, majd hozzátette, hogy 2002 óta legalább tíz ellenzéki formáció lépett színre – „hol vannak, én akadályoztam, hogy sikeresek legyenek? Én miattam van 2 százalékon az LMP és az MSZP, 5 százalékon a Momentum?” A volt miniszterelnök szerint a

Gyurcsány azzal érvelt, hogy valójában „a Fidesz préseli át az álláspontját az ellenzékre”. Szerinte, aki a visszalépését szorgalmazza valójában a Fidesz álláspontját ismétli meg. „Engem meg akarnak ölni a szó politikai értelmében. Ez nem probléma” – fogalmazott.

Emlékeztetett, hogy amikor megalapította a DK-t, akkor a pártot 1 százalékra mérték „Gyurcsánnyal nehezítve.” Ennek ma 20 százaléka van, a többieknek meg egy. Ezzel kapcsolatban azt mondta:

Szerinte tehetségtelen, középszerű ellenfelei akarják őt kirúgni a magyar politikából. Tessék legyőzni! Tessék jobbnak lenni! Tessék egy jobb országot csinálni! És elmegyek a francba – fogalmazott.

Gyurcsány saját bevallása szerint önmagát „egy önérzetes és becsületes pasinak tartja magát”. Továbbá ő „egy nagyon tisztességes hazafi”. Azzal zárta a videót, hogy arra biztatja a fiatalokat is, hogy legyenek hazafiak és küzdjenek a hazájukért.

 

Nyitókép: Mátrai Dávid / Mandiner

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. április 07. 14:05
Mi a bűnöd?Egy közveszélyes,elmebeteg bohóc vagy.Egy hazug,simlis g....i.Soroljam még?
Messzeszippi
2023. április 06. 21:16
Na, gyerekek, látjátok? Ezért bem szabad inni a gyógyszerekre. Ez a ripacs elitta az agyát, most azt hiszi, még ő a miniszterelnök. Nem kellene visszazárni a gyogyóba? Miért engedték ki?
mediator01
2023. április 06. 13:39
Amíg ez a segg, alkoholista Gyurcsány szervezi az ellenzéket, addig nincs is különösebb baj. Mint bohócot, az eszközeit, a stílusát, a kapcsolatrendszerét kiismertük, ő gyakorlatilag kiszámítható pályán mozog, azaz tervezhetőekké váltak a lépések és az ellenlépések. A többi hasznos idióta (hatházyk, szabótímeák, tordaibencék stb.) pedig teszik a dolgukat, politikus-celeb minőségükben. Dobrevvel még élvezetesebb lesz a játék, mert őt még az ellenzék se bírja. :D Közben a Fidesz építkezik és készül a három év múlva esedékes következő 2/3-ra.
kovsa
2023. április 06. 13:03
"Mi a bűnöm Tessék megmondani!" Nos, a legnagyobb bűne, hogy azt sem tudja felmérni, hogy bűnös. A "moral insanity" legfőbb jellemzőjét produkálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!