Újabb személyek részesülhetnek VIP kórházi ellátásban

2023. március 31. 09:14

Ezentúl a nemzet színészei és a nemzet sportolói is kiemelte ellátást kapnak a Észak-pesti Centrum Kórház – Honvédkórházban.

2023. március 31. 09:14
null

A miniszterelnök szerdán írta alá a kormányrendeletet, amelynek értelmében csütörtöktől bővül a kórházi VIP-ellátásban részesülők köre az Észak-pesti Centrum Kórház – Honvédkórházban, írja a Telex.

Ezenúl Nemzet Színésze címet viselők és a velük egy háztartásban élő házastársuk, élettársuk, illetve a Nemzet Sportolója címet viselők és a velük egy háztartásban élő házastársuk is részesül majd ebben a kiváltságban.

A kórházban eddig a honvédelmi, rendvédelmi alkalmazottak és a vasutasok kaptak ellátást. Rajtuk kívül a a védett személyek (köztársasági elnök, miniszterelnök, külpolitikáért felelős miniszter, legfőbb ügyész, házelnök), az Országgyűlési Őrség, a Corvin-lánc Testület tagjai, valamint közeli hozzátartozójuk.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2023. március 31. 15:04
Bassza meg, azért kapják a zsákpénzt, ha elitkórház kell nekik, meg tudják fizetni!
kishal
2023. március 31. 15:02
Megérjük, hogy a mentős megkérdezi: Van valamilyen kitüntetése, mert, ha nincs, megyünk a következő címre...
fogas paduc
2023. március 31. 13:25
Az mitől honvédkórház?
pacal
2023. március 31. 12:19
a kurva anyátokat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!