Elmenjünk sörözni? – Perintfalvi Ritának még mindig szeretettel

2022. szeptember 29. 14:20

...hogy végre szemtől szembe találkozunk.

2022. szeptember 29. 14:20
null
ifj. Prózsa István

„Tudod, mint De Niro és Al Pacino… ők leültek beszélni. Persze az analógia egyetlen dologra áll, hogy SZEMTŐL SZEMBE.

Kedves Rita!

Legyávázni azt, aki veled ellentétben nem tiltott le téged se a személyes profiljáról, sem a Facebook oldaláról, nem túl fair. Te megtetted mindezt, s nem azért, mert méltatlanul viselkedtem az általad kezelt felületeken, hanem csak és kizárólag azért, mert határozott és nyílt ellenvéleményt mertem megfogalmazni és szerettem volna az általad képviselt narratívával vitába szállni. Meg is lep, hogy most hirtelen mégis a párbeszédet szorgalmazod – de kellemesen.

Ugyanakkor, legalább tudhatod, hogy kérésed ellenére miért írok most is nyílt levelet. Azért, mert annak okán, hogy letiltottál, számomra nem vagy sem elérhető, sem megszólítható. Ígérem, ha feloldod a tiltásomat, én magam sem fogok többé nyílt levélben kommunikálni – hanem egyenesen, szemtől szembe, de nyilvánosan fogok konfrontálódni mindazzal, amit képviselsz, s amiről hiszem és tudom, hogy Isten szerint tévút.”

Kapcsolódó

Perintfalvi Rita: Nagyon vicces fiú ez a Prózsa István!

Szerinte az én hitem és kereszténységem annyira torz, hogy én nem is Istent, hanem a sátánt imádom. Bővebben...

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook,

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prózsa István
2022. szeptember 30. 00:34
Én bárkivel leülök beszélgetni, aki nyitott egy érvekkel vívott, tabumentes vitára. Hogy Perintfalvi erre nyitott-e? Az más kérdés. De a labda most nála pattog. Amúgy, Fülig Jimmy üdvözletét küldi. :)
amca
2022. szeptember 29. 22:13
Mandi nem tudja,hogy huyyekkel nem vitatkozunk..
budapesti
2022. szeptember 29. 22:04
A bátor levele a gyávának, a becsületesé a sunyinak.
Veszprémi Buda
2022. szeptember 29. 21:34
Köszönöm Prózsának ezt a higgadt írást! Azonban: ez a hölgy annyira sajnálatra méltó, hogy inkább imádkozzunk érte. A vitának vagy beszélgetésnek vele semmi értelme, sőt: kontraproduktív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!