Új párt alakul Magyarországon

2022. augusztus 04. 19:50

A Libertárius Mozgalom bejelentette: augusztus 20-án, rendszer ellenes demonstrációk sorozatával megalakul a Libertárius Párt.

2022. augusztus 04. 19:50
null

A Libertárius Mozgalom Egyesület büszkén adja hírül, hogy több hónap szakmai előkészítő munka, tudástőke akkumuláció és bő 1 év inkubációs fázist követően, szabad emberek egy bátor közössége szembe szállva a fennálló rendszerrel és államhatalommal arra a bátor cselekedete határozta el magát, hogy pártot alapítson az előzetes várakozások szerint jelen lenni, összefogni és a rendszer ellen demonstrálni akaró több tízezres sokaság jelenlétében.

A tömeg a LA75 Mozgalom által közölt információk szerint a Margit híd lábánál, valamint a szomszédos utcában, a Képviselői Irodaház közelében fog csoportosulni,

amivel bizonyos szempontból megvalósulhat a két nevezett terület kvázi blokádja. A Libertárius Mozgalom Egyesület elnöke, Gábori L. Balázs arra kéri a szervezőket és a jelenlévőket, hogy vigyázzanak egymásra, tartsák be a hatályos jogszabályokat és méltósággal, de bátor kiállással demonstráljanak. A Libertárius Mozgalom Egyesület testületileg részt fog venni az eseményen.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes2
2022. augusztus 05. 23:07
Ujjabb szar liberális csőcselék. Még megsem alakultak, de úgy kommunikálják megalakulásukat minha bárki is megakarná azt akadályozni. Mintha egy hőstettet vinnének véghez azzal hogy párttá alakulnak, mert üldözné őket bárki is. Szar trágyadomb alakulat
Szerintem
2022. augusztus 05. 21:28
"szembe szállva a fennálló rendszerrel" Na ezek is vajon milyen más rendszert akarnának a parlamenti képviseleti demokrácia helyett?
Augustinus A.
2022. augusztus 05. 17:43
Nyári szüncsi van az elte-genderszakon. Valamivel el kell ütni az időt.
írmag
2022. augusztus 05. 14:24
Gábori L. Balázs, "szembe szállva a fennálló rendszerrel és államhatalommal", és ugye nem csodálkozol, ha ezt most le kell ülnöd! A magyar törvények betartása szerint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!