Orbán Viktor: A rezsicsökkentést megvédtük! A magyar családok ma este nyugodtan aludhatnak (VIDEÓ)

2022. május 31. 02:00

„A leghajmeresztőbb ötletet sikerült kivédeni” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedd hajnalban.

2022. május 31. 02:00
null

Mint arról lapunk beszámolt, megszületett az uniós megállapodás: Magyarország mentesül az olajembargó alól. Az uniós csúcsot követően Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán tájékoztatott a megegyezés részleteiről.

„A legfontosabb hír, hogy megvédtük a rezsicsökkentést”

„A legfontosabb hír, hogy megvédtük a rezsicsökkentést. Sikerült visszaverni a Bizottságnak azt a javaslatát, amely betiltotta volna az Oroszországból származó olaj használatát Magyarországon” – jelentette be közösségi oldalán megosztott videójában a kormányfő. Mint fogalmazott, „ez felért volna egy atombombával, de ezt sikerült elkerülni. 

„A családok ma nyugodtan alhatnak, a leghajmeresztőbb ötletet sikerült kivédeni” – zárta sorait a miniszterelnök.

 

Nyitókép: Képkocka a videóból

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. május 31. 20:07
Magyarország határidő nélkül mentességet kapott.
CirmoS
2022. május 31. 10:48
Nagyon jó! És az is, hogy ahogy az idióta komcsilibsik toporzékolnak, hazudoznak, félrebeszélnek! :-)))))))) Ők is tudják, hogy nekik kb. akkora szopás van, mint ápr. 3-án! És ez így van jól!! :-))))))) Egyébként meg kedd van.... most akkor mi lesz?..... bukik?... :-)))))))))
vemiko
2022. május 31. 09:39
köszönjük és így tovább! Hajrá Magyarország, Hajrá MAGYAROK!
k-árpi
2022. május 31. 08:41
Imadkozunk Orban ur, hogy az orszag VETO jogat soha ne engedje ki a kezebol, mert az egy olyan utokartya, amelyre egy vegso esetben kegyelemdofeskent meg lehet,hogy egyszer megis szukseg lesz. Ugyanis az olajembargo pillanatnyi mismasolasaval kuzdo EU-s elite, levegos puszival koszoni meg szepen Onnek, hogy segit a NYUGATI vilagnak kilabolni abbol a vilagvalsaggal fenyegeto katyubol, amibe a Zelenszki szineszi tehetsege beleerzekenyitette a szivarvanyos NYUGATOT. Orban Viktor szavat adta a magyar nepnek, amikor letette az ESKUT. Hajra Magyarok, hajra fidesz!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!