Házkutatást tartottak a zuglói önkormányzatnál és Horváth Csaba polgármesternél

2022. február 23. 11:19

Szerdán reggel az ügyészség munkatársai jelentek meg a Zuglói Polgármesteri Hivatalban, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft.-nél, valamint az otthonomban – írta Horváth Csaba polgármester a Facebookon.

2022. február 23. 11:19
null

Azt is írta: az eljárás pontos okát egyelőre nem ismerik, de mindenben együttműködnek az ügyészséggel. „Amint többet tudunk, tájékoztatjuk a közvéleményt” – tette hozzá Horváth Csaba.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, zuglói képviselőjelölt szintén posztot írt az ügy kapcsán. „Sajnos hallottam olyan információkat, amelyek arra utaltak, hogy ez be fog következni, mivel a SYS IT Services Kft.-t érintő nyomozásnak lehetnek ellenzéki önkormányzatokat érintő szálai” – írta Hadházy Ákos Facebook-oldalán.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2022. február 23. 17:10
Azért az milyen aljas húzás, hogy Hadházy konkrét nyomozásokra kérdez rá nagy nyilvánosság előtt - ezzel mintegy riasztva az érdekelteket, hiszen ha Polt Péter úgymond kitérő választ ad, akkor azt egyből megerősítésnek veheti.
Zsolt75
2022. február 23. 13:55
Nyugi. Hocsa nem megy börtönbe. Ez a skillje.
Járványfigyelő
2022. február 23. 13:54
A házilagosan előállítható villamos terveit keresték.
nemecsekerno_007
2022. február 23. 13:05
- Az OBI-ban nincs több ásó - Nem baj, nézzétek meg a Praktikerben. :))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!