Ajándékot kapott gyógytornászától Márki-Zay

2022. február 14. 11:09

Egyre jobban van a baloldal miniszterelnök-jelöltjének keze.

2022. február 14. 11:09
null

Mint korábban megírtuk, Márki-Zay Péter balesetet szenvedett decemberben, eltörte a kezét a strandon.

Vasárnap egy videót osztott meg a baloldal miniszterlenök-jelöltje, amelyen egy gyógytornász segítségével mozgatja át az egyre jobb állapotban lévő kezét.

„Egyre jobban van a törött kezem, hála Felkai Panni gyógytornásznak” – írja posztjában a hódmezővásárhelyi polgármester.

A videó végén a gyógytornász egy ajándékkal lepte meg, amelyet egy nagyon kedves pap betegétől kapott. A hölgy azért adta Márki-Zaynak a  „kabalát”, hogy szerencsét hozzon neki (a hölgy egyébként saját bevallása szerint nem vallásos). Az ajándék egyébként egy díszes olvasó volt, amelyet látván a baloldal jelöltje rögtön előkapta saját olvasóját a zsebéből, de az ajándékot elfogadta.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2022. február 14. 20:17
Kersztény, komcsi-fasiszta vezető.
Anonymtalan
2022. február 14. 20:14
"Ajándékot kapott gyógytornászától Márki-Zay" Ciánkapszulát?
dr Justice
2022. február 14. 17:14
"Kedves gyógytornásznő! Kérem Önt hogy ajándék gyanánt ropogtassa már meg egy kicsit a gerincemet." Ja, ez nem fog menni. Lehetetlen küldetés.
flesh ripper
2022. február 14. 17:05
A farizeusoktól, a sátánista kútmérgezőktől, mételyezőktől, a Pokol férgeitől szabadíts meg minket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!