Olvasom, hogy elhunyt az „író, blogger, aktivista”

2022. január 03. 10:13

Beszélt még szent keresztény ereklyékkel való maszturbálásról, és más efféle, visszafogott témákról.

2022. január 03. 10:13
null
Bácskai Balázs

„Olvasom, hogy elhunyt az »író, blogger, aktivista«.„ Néhány hónapja a baloldali Media1.hu nyilatkoztatta meg, akkor is hasonló jelzőkkel illették. Mintha erről lett volna ismert. Szerintem meg pont az olyan mondatairól volt ismert, mint ami lentebb is olvasható. Úgy tűnik, az ilyen »nemes« célkitűzések már nem fognak összejönni neki – nevezetesen a pezsgőbontás akkor.

Beszélt még szent keresztény ereklyékkel való maszturbálásról, és más efféle, visszafogott témákról. Egyes baloldali körökben tudni vélték, hogy ő volt az Ördög ügyvédje Facebook-oldal szerzője. Meglátjuk.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2022. január 04. 09:53
Ez az ürge a baloldal példa képe, a föld még a hamvait se fogadja be húzzák le a klotyon
bpe
2022. január 03. 14:14
vki pezsgőt bont, vkit meg az újévi pezsgő, ilyen ez.
sasszem
2022. január 03. 12:51
Vesszen a feledés homályába a D-obrev K-lára val együtt! Normális ellenzéket az országnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Almassy
2022. január 03. 11:53
A libsik dicsőség-táblájára arany betűkkel kerül fel a neve. Élete és halála a libsi hősiésség és példamutatás jelképe. A libsi menyországban már vígan maszturbálhat a "szent jobb"-jával és ihat pezsgőt mások megdöglésére. Amen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!