Kokszot gyártott házilag egy Pest megyei férfi

2021. november 11. 08:32

Éppen tiltott szert adott el a vásárlójának, amikor a rendőrök lecsaptak.

2021. november 11. 08:32
null

Elfogtak egy férfit, aki tiltott teljesítményfokozókat gyártott és adott el – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint a dunakeszi rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda felderítő főosztály bűnszervezetek elleni osztályának munkatársaival együttműködve csaptak le a férfira, aki a gyanú szerint éppen tiltott szert adott el vásárlójának.

A 35 éves férfi az érdekeltségébe tartozó váci és gödi üzletekben, valamint lakcímén nagy mennyiségű teljesítményfokozó szer előállításához használható alapanyagot, 764 ezer forintot, tablettanyomó gépet, üres dobozokat, gyógyszeres tájékoztatókat, illetve több száz darab kész terméket találtak és foglaltak le a rendőrök. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt szerek – hatóanyaguk, összetételük szerint – vélelmezhetően illegális gyógyszereket is tartalmazó tiltott teljesítményfokozók. A férfi a bűncselekményt beismerte és vallomást tett.

A rendőrök a bűncselekményből származó vagyon elvonása érdekében egy nagy értékű, a férfi tulajdonában lévő luxuskocsit zár alá vettek. Az őrizetbe vett, azóta bűnügyi felügyelet alatt álló 35 éves férfi ellen üzletszerűen elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság – közölte a rendőrség.

(MTI, fotó: Vladimir Rodionov / Sputnik via AFP)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quimby
2021. november 12. 12:55
Koksz - szénfajta Kox - teljesítménynövelő Jártak ezek az újságírók valaha suliba?
békalepcse
2021. november 12. 08:16
A Gelgelynek propaganda célból kell a bringa, nekem meg testmozgásra. .ert egész nap álltam a gép mellett, vagy ültem az íróasztal mellett. Másik kedvenc sportom a fekvenyomás volt, űztem a mznkahelyen és a kolléganőm lakásában, természetesen a közreműködésével.
Krupp Skya
2021. november 11. 13:24
A rendőrök a tabletta elfogyasztása után lettek ilyen aktívak. Erröl jut eszembe az a régi vicc Rendőr kérdése Mórickához: -Mit árulsz Móricka? -Almamagot. -És mennyiért adod? -4 darab 1000 Ft. -Miért ilyen drága? -Ettől okosodni lehet. -Adjál 4-et, A Rendőr megeszi majd elgondolkodik. -Te Móricka 1000 Ft kaptam volna 5 kg almát és abban rengeteg mag van. -Na láthatja rendőr elvtárs, hogy használ.
JMoflicheque
2021. november 11. 09:09
Ha már luxus kocsira is futotta neki, akkor nem tegnap óta csinálhatja....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!