Gődény György is indul a 2022-es országgyűlési választáson

2021. november 05. 20:31

A Normális Élet Pártja mind a 106 választókerületben indít jelöltet.

2021. november 05. 20:31
null

November 5-re hirdetett tüntetést Gődény György testépítő-gyógyszerész-járványszkeptikus a Kossuth térre. Az tüntetést  a Facebook-oldalára feltöltött videóval harangozta be, amelyben többek közt a V mint Vérbosszú című film fináléjának egyik kulcsmomentumának felidézését követően közölte, hogy pártja elindul a 2022-es választáson, és mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet állít.

A párt neve a Normális Élet Pártja, és már 2020 nyarán bejegyezték. 

Gődény a 2018-as választáson a Közös Nevező Párt listavezetőjeként indult, mely miután sikertelenül szerepelt, nem fizette vissza a kampányára kapott 153 millió forintos állami támogatást, emiatt költségvetési csalás gyanújával folyik nyomozás ellene. 

Az Azonnali megkereste a gyógyszerász-testépítő-aktivistát, hogy megkérdezze, „a Normális Élet Pártja 2018-hoz és a Közös Nevező Párthoz hasonlóan tagja lesz-e egy pártcsaládnak”. 

– felelte az Azonnalinak Gődény, aki elmondta, „nem bízzák a véletlenre, már decemberben elkezdik keresni a támogatókat, akik majd aláírják a jelölőíveket. A 106 képviselő egyike sem párttag.” 

A vírusszkeptikus gyógyszerész szerint a párt által meghirdetett polgári engedetlenséggel a kormányrendeletre reagálnak, ami a munkáltatók kezébe adja annak lehetőségét, hogy kötelezővé tegyék az oltást a munkavállalóiknak. Az Azonnali kérdésére, miszerint a nyugat-európai, több tízezres tüntetésekhez képest Magyarországon a járványügyi intézkedések ellen miért lépnek fel viszonylag kevesen, Gődény azt mondta: a magyaroknak nem sikerült az „átalakulás” a szocialista érából, és félnek. 

(MTI)

Fotó: Doktor Gődény, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2021. november 07. 21:45
Elég ostoba ellenzéki van a Parlamentben, nem kell eggyel több.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 07. 21:35
Ez valami Juhász Péter tesztoszteron edition?
Autofocus
2021. november 07. 11:05
Főbb programpontok: - A Kossuth téren abban a nagy épületben megnyílik Európa legnagyobb konditerme, az elavult berendezéseket (régi székek, padsorok, mindenféle régi ékszerek, textilek) kihajigáljuk. - Vény nélkül biztosítjuk a lakosságnak az anabolikus szteroidokat. - Oltási program helyett nemzeti doppingprogramot vezetünk be, nem a gazdaság fog növekedni hanem a bicepszünk.
nebulo15
2021. november 07. 09:23
Csúnya dolog, de remélem addigra elviszi a korona vírus......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik