Betiltotta volna, de keleti vakcina mentette meg Korózs életét

2021. november 27. 11:23

A Drót emlékeztet arra, hogy a keleti oltóanyagok elleni támadásokat 2020 novemberében, tehát az első pillanatban elkezdte a baloldal.

2021. november 27. 11:23
null

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info. Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg, „szerintem ez az oltásnak köszönhető” – fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította.

A Drót emlékeztet arra, hogy a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát. Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, Jobbik, MSZP, LMP, Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből 50 támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt: az ő neve olvasható első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként – írja a portál.

***

(Fotó: Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. május 28-án.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2021. november 27. 23:00
Azért csütörtököt mondhatott volna a Synofarm. Legalább ennél az aljadéknál.
Rugo
2021. november 27. 22:35
Ha ezt a hájfejű disznót is megvédte, tényleg tud valamit az orosz vakcina.
Csomorkany
2021. november 27. 21:36
Mondjuk a bezártságot szokhatná...
Szittya66
2021. november 27. 20:08
Kórózs az utolsókat rúgja! Ezt abból gondolom, hogy azt mondja már jól van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!