Rendhagyó helyszínen rendezik meg az október 23-i ünnepséget

2021. október 12. 15:58

Orbán Viktor miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja el a rendezvények központi elemének számító ünnepi beszédét.

2021. október 12. 15:58
null

Rendhagyó helyszínen rendezik meg az idei október 23-i ünnepséget; Orbán Viktor miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja el a rendezvények központi elemének számító ünnepi beszédét 15.30-kor – nyilatkozta a közmédiának Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden.

Az államtitkár hozzátette: ehhez a rendezvényhez csatlakozik majd a Békemenet. Közölte azt is, hogy szerdán alakul meg az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs. Sok résztvevőre számítanak – mondta Kovács Zoltán –, ezért azt kérik mindenkitől, időben tájékozódjon a rendezvényhelyszínekről és a közlekedési helyzetről.

A programokról később részletes tájékoztatást adnak.

(MTI)

Nyitókép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2021. október 12. 20:18
Megyünk, ott a helyünk.
neociprióta
2021. október 12. 20:13
ingyen vakcinát a forradalmároknak....LOL
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 12. 20:04
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Armageddon
2021. október 12. 19:11
AZ Illiberális PRIDE menet! A hely szelleme kisért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!