Tömegverekedés volt Hajdúnánáson

2021. augusztus 26. 10:28

Tiszavasvári és helyi fiatalok eshettek egymásnak a belvárosban augusztus 20-án.

2021. augusztus 26. 10:28
null

Tömegverekedés volt Hajdúnánás belvárosában, ahol az RTL Klub beszámolója szerint tiszavasvári és helyi fiatalok eshettek egymásnak a belvárosban augusztus 20-án.

Az esetről közzétett videón látszik, hogy az egyik verekedő megpróbált elhajtani kocsival a helyszínről, de többen útját állják, mire a sofőr nagy gázt adott, amitől több ember a földre esett. Amikor a sofőr visszatért, akkor ököllel verték, és rugdosták az autóját. Ekkor is továbbhajtott, és a riport szerint ismét elsodort több embert. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zaajan
2021. augusztus 26. 19:28
Ebből előbb-utóbb polgarháború lesz. Vagy taborokba zárjuk a cigányokat vagy felfalnak minket.genetikailag alávalók, értéktelen életet élnek, minek szaporítja őket a mindenkori kormányzat?
iIonah
2021. augusztus 26. 18:12
Legalább megdöglött pár fiatal a purparléban?
mustarharmas
2021. augusztus 26. 17:34
Természetesn cigányok. Mindenki meglepődött.......
Senki Alfonz
2021. augusztus 26. 14:43
A cigányok szerint vannak saját törvényeik. Ezek alapján állnak össze gyerekként párnak. Akkor a verekedésben - akár valódi, akár csak megjátszott - is a saját törvényeiket alkalmazzák. Vagyis a saját földjükön menjen a bulijuk és saját költségükön kezeltessék a sérülteket! Nekünk mi közünk hozzájuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!