Galambos Lajos: Elfogultság van amögött, hogy meghurcoltak minket

2021. július 08. 11:16

Egy hét múlva születik ítélet Galambos Lajos ügyé­ben, amely immár hat éve húzódik. A zenészt és nyolc társát ­áram-,­ víz- és gázlopással vádolják. Hét évet kaphat.

2021. július 08. 11:16
null

Szerdán hangzottak el az ügyvédi védőbeszédek Galambos Lajos és felesége perében a Budaörsi Járásbíróságon. Az ügyvédek pontról pontra cáfolták a vád állításait, valamint rámutattak arra, hogy „az ügyészség nem mutatott be olyan bizonyítékot, amely alátámasztaná azt, hogy Lajcsi lopta a közműszolgáltatásokat, vagy hogy arra bárkinek utasítást adott volna erre”. A zenész és felesége ügyvédjei minden vádpontban ügyfeleik felmentését kérték – adta hírül a Blikk. 

„Megtépázták a becsületemet, a feleségemet pedig tönkretették, teljesen egyértelmű, hogy az ügy miatt romlott ilyen sokat az egészségi állapota. Amit az ügyvédje mondott, sajnos igaz, hiszen rövid idő alatt drasztikusan gyengült, és ezt a folyamatot nem lehet visszafordítani, vagy úgy tenni, mintha nem történt volna semmi. Elfogultság van amögött, hogy meghurcoltak minket, és egy ilyen barkácsolt vádirattal vettek el ennyi évet az életünkből” – nyilatkozta a Blikknek a mulatós zenész.

Védője, dr. Fröhlich Krisz­tián szerint a büntetés kiszabásánál több mindent figyelembe kell venni.

„Ügyfelem büntetlen előéletű, elismert, állami díjjal kitüntetett zenész, a társadalom fontos és hasznos tagja. Emellett fontos, hogy súlyosan beteg feleségéről gondoskodik, valamint három gyermeket tart el, gondoskodik róluk”–  mondta a Blikknek Galambos Lajos védője.

„Nem akarom elhinni, hogy bűnösnek mondhatnak ki minket, ezt az ügyészség sem gondolhatja komolyan. Bízom az igazság erejében, ezért se a feleségem, se én nem félünk az ítélettől. Boglárka kifejezetten nyugodt, hiszen tudja, nem követett el semmit. Ami velem történt, az karaktergyilkosság. Vissza kell szereznem a becsületemet!” – mondta Galambos. 

Fotó: MTI Fotó: Lakatos Péter

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. július 10. 09:47
nem kellett volna lopni!
Ben Jeremiah
2021. július 09. 10:22
Amúgy a dolog fényén sokat emel, hogy lajcsi ügyvédje egy Roland volt, akit letartóztattak, mert vesztegetésekkel boltolt. Ez egy ilyen társaság, még az ügyvédjüknek is egy bűnöző-gyanús alakot választottak.
Ben Jeremiah
2021. július 09. 10:19
Itt amúgy nem arról van szó, hogy fogott egy drótot, és rákötötte a tévéjét. Eleve úgy ÉPÍTETTE ki a rendszert, hogy megkerülje a mérőket. Nem ám csak úgy véletlenül olyan lett. És - jé! - akikkel ez megcsináltatta, azok nem hajlandóak egyedül elvinni a balhét. Mert azért nagyon nagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiszi egy víz, gáz, villanyszerelőtől, hogy puszta szívjóságból beépít ilyen dolgokat.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 09. 07:22
Lajcsi! Nem fizetted be a sárga csekkeket. Olyan vagy mint a Klub Rádió tulajdonosa. Megszeg egy törvényt, aztán sír mint a fürdősqrva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!