Megszólalt a mentő, akit húsvétkor feljelentettek

2021. április 08. 21:07

Egy polgár azt kifogásolta, hogy a mentősök vásároltak egy hamburgert.

2021. április 08. 21:07
null

A különös húsvéti lakossági bejelentésről mi is beszámoltunk, egy férfi sérelmezte, hogy a szolgálatot teljesítő mentősök ebédet vásároltak. Mindez szerinte hosszú percekig tartott, (a mentő fedélzeti számítógépe alapján) valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe.

Az egyik mentős, Buvár Mariann elmondta, hogy az ügynek komoly következményei lettek: rengeteg támogatást kaptak, és majdnem mindenhol ingyen, vagy kedvezménnyel ebédelhetnek.

Nyitókép: Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 10. 18:48
A feljelentő,óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra ! Veszélyt jelent a környezetére.
Biivisz
2021. április 09. 20:23
A "polgár" igazából ballib volt és csak azért csinálta, hogy az emberek még jobban szolidarítsanak a mentősökkel! :-) (Lásd Ágica magyarázatát: "csak azért mondtuk, hogy nyissanak, hogy zárjanak végre".)
nempolitizálok
2021. április 09. 19:16
Beindult a DK-s.
zubrovka
2021. április 09. 17:07
Az ilyenekből élt meg például az ÁVO vagy Romániában a Securitate stb... Szégyellje magát ez az alattomos alak. Most kellene előbújni, mint Júdás az árulása után, aki visszaadta a árulásért kapott pénzt, majd felakasztotta magát. Jó, ez nem várható el ettől az erkölcsi nullától, de a fajtája nehezen pusztul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik