Liptai Claudiának poszt-Covid szindrómája van

2021. március 30. 16:54

Liptai Claudia szeptemberben már átesett a koronavírus fertőzésen, de a mai napig tapasztal bizonyos tüneteket – mondta el egy beszélgetés során kedden.

2021. március 30. 16:54
null

A műsorvezető erről az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom keddi online beszélgetésén mesélt poszt-Covid tüneteiről és tapasztalatairól. 

– mondta Liptai Claudia, hangsúlyozva, hogy ebben az időszakban családja és barátai jelentettek neki támaszt és segítséget. 

„A világjárvány számomra azt tanította, hogy még jobban figyeljek a hozzám közel állókra, támogassuk egymást a bajban, mert most mindennél többet jelent egy kedves szó és egy vállveregetés” – figyelmeztetett a műsorvezető, mivel véleménye szerint az egész ország egy mentálisan kiélezett, nehéz helyzetet él most át, amikor különös jelentősége van a figyelmességnek. „Hiszek abban, hogy az élet utat tör magának, a rossz emlékek pedig megkopnak a jövőben” – zárta mondandóját műsorvezető. 

Fotó: INGLOT, Facebook, Liptai Klaudia hivatalos oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2021. március 31. 19:23
Meggyógyul. Csak legyen türelemmel és éljen egészségesen. Orvosokra nincs szüksége.
rovan
2021. március 31. 19:20
Poszt? Az mi a fasz? Még szebb lett, mint volt?
Vakfolt
2021. március 31. 10:52
"Kihordtam lábon egy tüdőgyulladást" Orvosilag ez unikum, az emberek a tüdőgyulladást a tüdejükön hordják. A tréfát félretéve, a tüdőgyulladás nem játék, inkább feküdj vele. Persze utólag már késő. Feleségem szülei kovidosak, mindenféle légzőgyakorlatokat csinálnak, mondta az orvosuk, neki nem mondták?
Tibesz26
2021. március 31. 02:48
jobbulást kivánok liptai klaudia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!