Így néz majd ki az újjászülető József főhercegi palota

2021. február 24. 10:23

A látványterveken látható a díszlépcsőház, a két emelet magasságú díszterem és a neoreneszánsz kert.

2021. február 24. 10:23
null

Idén kezdődik a József főhercegi palota újjáépítése a budai Várban – írta meg a PestBuda. A látványterveken látható a rekonstruált üvegtetejű díszlépcsőház, a két emelet magasságú díszterem és a neoreneszánsz kert.

„Idén kezdődik a Szent György téren állt egykori József főhercegi palota újraépítése is, amely külsejét tekintve az eredeti, 1968-ban lebontott főúri lakot idézi majd, és legszebb, a nagyközönség számára is megtekinthető belső terei is eredeti formában épülnek újjá, a többi helyisége kortárs iroda lesz” – olvashatjuk a Nemzeti Hauszmann Program Facebook-oldalán.

 

Képek forrása: Nemzeti Hauszmann Program Facebook-oldala

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. február 24. 16:15
A habsburgok által elpusztított várak meg romokban. Legalább más neve nem lehetne ennek a palotának? Bár ahol a kormány habsburgokat pakol állami pozíciókba a nevük miatt ...
certus
2021. február 24. 16:06
Önmagában már a demográfiához való hozzáállásuk miatt is a mostaniakat kellene megtartani. De ez valami gyönyörű! Ugye hogy van olyan, hogy ez az ország épül, szépül és gyarapszik!
fatman
2021. február 24. 15:03
IMÁDOM! GYÖNYÖRŰ!!! :)))
Da Vinci
2021. február 24. 11:15
Zorbánék ezt is ellopták ugye... Gyönyörűséges és nagyon jó érzés látni, ahogyan épül és szépül hazánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!