Vágó brontosaurusos videóval bizonyítja, hogy többet tud másoknál

2021. január 20. 17:25

A DK politikusa kvízmesteri múltjába ás vissza a megerősítésért.

2021. január 20. 17:25
null

„Ma sincs ez másként, sőt”...írja Vágó István saját, évekkel ezelőtti posztjára hivatkozva, melyben a következőket állítja:

„Az utóbbi hónapokban (években?) egyre jobban elharapóztak az engem visszamenőleg hitelteleníteni akaró kommentek a velem (de főleg nézeteimmel) ellenséges fórumokon. Ilyeneket írnak: »Vágó úr: sokkal biztonságosabb olyan kérdésekben megnyilatkozni, amelyekre ott van a válasz ön előtt, odakészítve a képernyőre.« Nos, egyszer s mindenkorra felhívom a figyelmét az ilyen, utólagos karaktergyilkolásra szegődött olvtársaimnak az alábbi felvételrészletre. Tettem ilyet sokszor az inszinuált műsorfolyamban éveken át, de úgy látszik, nem elégszer. Vagy meglehet, jobb nekik megmaradni abban a hitükben, hogy más sem tudhat többet a világról, mint ők maguk.”

Kedves Olvasónk! Ön szerint sem tudta Vágó István a válaszokat előre a legendás műveltségi vetélkedőben?

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. január 21. 12:02
Dehogy okos,idióta böszme
AKissLaci
2021. január 21. 11:56
Nem tudom, miért tőlünk kérdezi ezt Mr. Kvízfej? Kérdezze meg a DK ifjúsági tagozatától, nekik még lehetnek első kézből származó tapasztalataik.
Agrippa
2021. január 21. 07:56
Nyomorultul szánalmas. Mint mindig.
KannibálTatárÚr
2021. január 21. 00:08
Vágó jó műsorvezető volt. A vetélkerdőkben a legjobb. Butaság azonban olyant állítani, hogy a válaszokat nem ismerte előre. Ilyet nem lehet megengedni egy nyilvános műsorban. Politikában viszont a legrosszabb játékosok közé tartozik. Maradnia kellett volna a kaptafánál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!