Podcast az SZFE-ről: színpadként kezdtük el használni a belvárost

2021. január 04. 07:42

Kulisszatitkok a kordonszalag túloldaláról.

2021. január 04. 07:42
null

Az egyetemfoglalás munkacsoportjaival és a charta-átadás szervezőivel beszélgetett a #freeszfe rádió munkacsoportja, hogy felidézzék és megörökítsék azokat a történeteiket, amiket a kordonszalagok Vas utcai oldaláról nem lehetett látni – írja a Színház Online. Hozzátették: a műsort az SZFE közösségének #freeszfe rádió munkacsoportja készíti.

Úgy éreztük, eljött az ideje, hogy felidézzük az elmúlt sűrű hónapok eseményeit. Hogyan vált jelképünkké a sárga maszk, a piros-fehér kordonszalag, a magasba tartott tenyér, ki fütyüli a Kicsi vagyok ént és hogy szerveztünk élőláncot három nap alatt?” – írják a műsorkészítők az új adásról.

Íme az új adás:

https://open.spotify.com/episode/6jqTAx7GbfjCDULcU805XY?fbclid=IwAR17xOxymZEm1pVWVf8dJsqgdozSJEan_nhjOyfNxezhn9ToBJ52RBUhKuo

(Színház Online)

Kép forrása: SZFE HÖK Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 06. 23:15
Ne a belvárost használjátok, hanem a külvárost. Hülye gyerek szintjére lesüllyedt SZFE.-s diákok. Vidnyánszky Mikszáth típusú lélek, Isten őt segíti és megáldja, népünkkel egyben. Ti pedig el lesztek felejtve.
Európai téridő
2021. január 04. 16:25
Ripacstanontok, át vagytok verve, ezzel a produkcióval jó időre leszerepeltetek. Csaxólok.
nempolitizálok
2021. január 04. 16:22
Persze és ripacskodtatok ezen a színpadon. Nem is állt mellétek senki a "szokásos" brancson kívűl.
MayorAnna
2021. január 04. 15:44
Podcast az SZFE-ről: színpadként kezdtük el használni a belvárost... Cirkuszi manézs volt az, ahol bohóckodtatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!