Megközelítette a kétezret a beazonosított új fertőzöttek száma

2021. január 14. 08:47

Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken.

2021. január 14. 08:47

1 926 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 347 636 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 118 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 066 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 220 304 fő, az aktív fertőzöttek száma 116 266 főre csökkent. 4 689 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 344-en vannak lélegeztetőgépen – tájékoztat csütörtökön a koronavírus.gov.hu.

Kedden újabb vakcinaszállítmányok érkeztek, amelyek összesen közel  51 ezer ember oltását teszik lehetővé, így folytatódik az egészségügyi dolgozók, valamint az idősotthonok lakóinak és dolgozóinak oltása.  Az oltás ütemét, gyorsaságát a vakcinák érkezése határozza meg. A járvány lassítása és a kórházak teljesítőképessége érdekében továbbra is érvényben vannak az eddigi védelmi intézkedések és február 1-ig érvényben is maradnak – emlékeztet az oldal.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2021. január 14. 10:23
Az ilyen számok miatt kellett a Fidesznek bűnbakként Krekó és az új mantra az ellenzék "halálkampányáról" A Rémkirály közben már meztelen és már csak saját túléléséért játszik.
kunfia
2021. január 14. 10:02
A töketlen járványkezelés eredménye. Ukrajna,Románia,stb rossz eredményeit is fényévekről nézzük,mert náluk kevesebb a halottszám. Hála drága Viktorunknak,aki jobban teljesít!
pandalala
2021. január 14. 09:37
"Ráadásul az "Euróoai Egyesül Államok" azaz az EU mág meg is tiltotta hogy a hozzá tartozó országok máshonnan szerezzenek be vakcinát!" Ezt most így komolyan mondod?? .... Csodálkoznék, ha erről tudnál valami hihető internet-linket adni ....
olajfa1
2021. január 14. 09:12
Megérkezett az angol COVID mutásn! Mégjobban kell vigyáznunk magunkra mert a korrupt "Európai Egyesül Államok" szuperkorupciója megakadályozta, hogy az európai emberek beolthassák magukat! mindezt azért mert a Pfieser-től MAJDNEM FÉL ÉVVEL KÉSŐBB rendelt csak vakcinát!!! Ráadásul az "Euróoai Egyesül Államok" azaz az EU mág meg is tiltotta hogy a hozzá tartozó országok máshonnan szerezzenek be vakcinát! Na ezért GYILKOS AZ "EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK" és annak vezetése azaz az "európai unió" vezetése az EURÓPAI POLGÁROKAT GYILKOLJA A TUDATOSAN KÉSŐI VAKCINARENDELÉSÉVEL!!! ÉS A HOZZÁNEMÉRTŐ "BIZOTTSÁGÁVAL"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!