TGM perceken belül szabadon engedné Gődényt

2020. december 11. 19:32

Tamás Gáspár Miklós szerint a többség amúgy sem oltatná be magát.

2020. december 11. 19:32
null

A Mandiner nemrég írta meg, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei házkutatást tartottak Gődény György házában, és előállították az egyik leghíresebb magyarországi vírusszkeptikust.

A filozófus ma a 444 hasábjain közölte: „Gődény György honpolgári vita részvevője, amelyben a többség ráadásul (ha nem is szó szerint) ővele ért egyet – hiszen a többség egyelőre (sajnos) nem óhajtja a koronavírus-fertőzés ellen beoltatni magát – , ez reprezentatív, noha minden valószínűség szerint téves és káros álláspont, amelynek hangoztatásához dr. Gődénynek és mindenki másnak joga van. Annál is inkább, mert bizonyos, hogy az oltásellenesek jelentős részét nem ő győzte meg, ráadásul a koronaszkepszis és az oltásellenesség nemzetközi jelenség, ott is elterjedt, ahol dr. Gődényről (szerencséjére) senki nem hallott.

Hangsúlyozta: „Rendkívül helytelen, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vagy bármely más hatóság megfosztott négy – tagadhatatlanul nem túl bölcs – személyt a szabadságától, és reméljük, hogy perceken belül szabadon engedik őket.

(444)

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 15. 12:56
Vajon mit mondana most TGM?
rókabácsi
2020. december 15. 10:03
egyetértek! helyette meg te mennél a dutyiba!
Deansdale
2020. december 13. 11:46
Ez esetben pedig TGM-nek van igaza: a véleményéhez mindenkinek joga van, akkor is ha nem szimpi, mint akár Gődény, akár TGM. Egy marék szart nem ér egy olyan világ ahol egy politikus eldöntheti hogy mi a "helyes vélemény" egy tudományos kérdésben, és megbüntetheti azokat akik vitatják. Egyformán igaz ez attól függetlenül, hogy az a politikus Merkel, Macron, vagy Orbán. A gerinctelenség és nem kis részben a retardáltság biztos jele tapsolni a politikai elnyomásnak amíg a mieink csinálják a nem-mieinkkel. Ne legyen semmiféle politikai elnyomás, bazmeg, olyan nagy kérés ez?
linkeloe
2020. december 12. 20:35
TGM-nek utoljára Patai Józsikát sikerült beoltania:::::
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!