Elindult a kormányhivatalok és járási hivatalok dolgozóinak gyorstesztelése is

2020. december 07. 12:25

Azokat kezdik tesztelni, akik a kormányhivatalokban, járási hivatalokban közvetlenül találkoznak az ügyfelekkel.

2020. december 07. 12:25

A területi közigazgatásban dolgozókkal folytatódik a célzott csoportos tesztelés – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

György István közölte: azokat kezdik tesztelni, akik a kormányhivatalokban, járási hivatalokban közvetlenül találkoznak az ügyfelekkel. Hozzátette: a tesztelést nemcsak a kormányablakokban dolgozók vehetik igénybe, hanem azok is, akik munkájukból adódóan, például a fogyasztóvédelmi, gyámhivatali ügyintézés miatt találkoznak az ügyfelekkel. Az államtitkár hangsúlyozta: az elmúlt két hétben az antigén gyorstesztekkel felmérték a bölcsődék, óvodák, iskolák, szociális és egészségügyi intézményekben dolgozók átfertőzöttségét.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. december 07. 13:44
Éppen ma mondta nekem az orvosom: A teszt nem mond semmit a PILLANATNYI állapoton kívül...! (Az esetleges immunitás is eltűnhet hamar...)
my fair lédig
2020. december 07. 12:29
Politikusi drogteszt sem ártana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!