4709 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 103 krónikus beteg

2020. november 06. 08:17

5489 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 391-en vannak lélegeztetőgépen.

2020. november 06. 08:17

„4709 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 99 625 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 103 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 2250 főre emelkedett, 23 213-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 74 162fő. Az aktív fertőzöttek 25%-a, az elhunytak 30 %-a, a gyógyultak 28%-a budapesti. 5489 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 391-en vannak lélegeztetőgépen” – tájékoztat pénteken a koronavírus.gov.hu.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. november 07. 05:31
javc.:minden magyar elátkoz benneteket.
kamu
2020. november 06. 21:50
Na szoval, szerintem arrol kellene beszelni, hogy mit lehet tenni. Elso korben megallapithatjuk am, hogy nem mukodik a mostani strategia. A halalozas egy exponencialis gorbehez igen jol simulva novekedik nagyon sok hete. Sot, az utobbi napok gyorsulasra utalnak, de meg par napot ezzel varni lehet, amig ez tisztabb lesz. Na de addigra mar nagyon sokan halnak majd meg naponta. Mondjuk igy is borzaszto a helyzet. Az itthon bevezetett intezkedesek Europa orszagainak nagy reszeben nem voltak elegek, az ennel sulyosabb korlatozasok se, pedig korabbi szakaszban vezettek be oket. Sajnos itthon mar csak a nagyon durva beavatkozasok terithetnek el a teljes katasztrofatol.
kpee
2020. november 06. 12:11
Ma vérvételen voltam a Vasútegészségügyi Kht intézményében (egykori MÁV Rendelő Intézet, Bp.) A betegfelvételnél a pult mögött hátrébb ketten ültek, maszk az álluk alatt, és az egyikük köhögött is ottjártamkor. Úgy vélem az egészségügyben dolgozóknak példát kellene mutatni védekezés és az előírások betartása tekintetében. Valaki szíveskedjen nekik szólni, ha már az intézményvezető nem tart rendet. Még egy észrevételem volt. A Synlab nevű cég laborjánál az üvegajtóra kifüggesztett tájékoztató szerint Covid tesztet 30.000.- Ft-ért végeznek.? Szóltam erről az észrevételemról a földszinten ügyködő egészségügyiseknek, nem tudom azóta intézkedtek-e? Kérdésem csak annyi, hány héttel ezelőtt is jött ki a 19.500.- Ft-os rendelet és ki ott az intézményvezető?
barnabibambi
2020. november 06. 11:06
Versenybe vagyunk az Osztrákokat már leléptük most a cél a belgák és az Olaszok legyőzése a halállistán.Bár ki tudja hogy a szeretett vezírünk nem e az USA babérokra pályázik.Hisz tőle ez is kitelik mert nem tud számolni azért van minden másnap kevesebb halott.De ahogy hallom a kórházak ellenőrzött honlapon is feltüntetik a napi veszteségeket és az EÜ égető problémáit is EÜ intézményekre lebontva.Így már Orbán vezírnek is könnyebb lesz a dolga mert ott már minden összegezve van és nem kell matek tudás az adatok bemagolásához!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!