Húsz diplomát szerzett, ebből tizenegyet Szegeden

2020. október 13. 11:17

Kapus Krisztiánnak van a legtöbb felsőfokú végzettsége az országban, írja a szeged365.hu

2020. október 13. 11:17
null

Informatikus – könyvtáros, katolikus hittanár, magyar szakos bölcsész, művelődésszervező, média specializációval, de tanult egészségfejlesztést, mentálhigiénét, járt közoktatási vezetőképzésre is, katolikus teológus és ez még csak a töredéke azoknak a területeknek, amiből diplomát szerzett Kapus Krisztián az elmúlt 28 év alatt. Neki sikerült eddig a legtöbb felsőfokú végzettséget – összesen húsz diplomát – megszereznie, amiből tizenegyet Szegeden kapott meg, írja a szeged365.hu. Kapus Krisztián Szegeden kezdte az egyetemet, az első hét diplomáját itt vehette át. Először a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola magyar – könyvtár szakára járt, de ezzel nem elégedett meg, közben levelezőn elvégezte a Szegedi Hittudományi Főiskola katolikus hittanár szakát is. Rá egy évre már művelődésszervezőként is a főiskola hallgatója lett, rendelkezik orosz nyelv – és irodalom tanár szakos diplomával, plusz szerzett kisebbségpolitikai szakember és stíluskommunikátor végzettséget is.

„Mindig találtam valamit, ami az adott szakon kicsit jobban érdekelt, mint amennyit tanítottak belőle, ezért ilyenkor kerestem egy olyan szakot, ahol lehetőségem nyílt jobban elmélyednem ezekben a témakörökben” – nyilatkozta arról, hogy mi motiválja. Kapus Krisztián jelenleg is tanul, a szegedi Gál Ferenc Egyetemen, ahol iskolai mentálhigiéné pedagógus szakvizsgára készül éppen, mellette a Pécsi Tudományegyetem hallgatója is, valamint jelnyelvi tanfolyamra jár, és nemrég horgászvizsgát is tett.

(szeged365.hu)

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. október 14. 01:33
Faszika ehhez az igevershez hasonlít: 2Tim 3,6-7: Mert ezek közül valók azok, a kik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat, Kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem juthatnak. Őkelme a Biblia nézőpontja szerint leginkább egy "bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonyka", aki "mindenkor tanul, de az igazság megismerésére soha el nem juthat".
Senki Alfonz
2020. október 13. 21:48
Aki komoly iskolába jár és van esze, az a BSC után egy másik területen szerez MSC diplomát. Például műszaki BSC után közgáz MSC-t. Ez a fasz buzi, vagy nagy vagyont örökölt, hogy kitartja valaki, amíg ő a nagy seggét növeszti tovább valamelyik iskolában!!! Egy biztos, hogy utálja a munkát zsigerileg. Vagyis ez is erősíti a buzi-politikus-ingyenélő állapotát!!!!! Lapátot, kapát, csákányt neki, vagy kőtörő kalapácsot, hogy valami hasznosat csinálhasson!!
Akitlosz
2020. október 13. 21:29
Na belőle sem lesz atomtudós! Egyébként miből él? Főállású egyetemi hallgató egy életen át?
Paskai
2020. október 13. 19:40
A Fekete városban (Mikszáth) volt ilyen eset: ők voltak a Studentek, mert egy nagybácsi alapítvány hozott erre létre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!