Sárkányrepülővel csempészték a cigit

2020. július 16. 09:05

A bűnbanda vezetői jelenleg is letartóztatásban vannak. 

2020. július 16. 09:05
null

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook-oldalán tette közzé, hogy lefülelték a keleti határszakasz egyik legmeghatározóbb csempészbandáját. A gyanú szerint a bűnbanda az elmúlt évben 26 ezer doboz adózatlan cigarettát hozott át illegálisan az ukrán–magyar zöldhatáron. A módszerük javarészt az volt, hogy az éjszakai órákban egy egyszemélyes motoros sárkányrepülő Ukrajnából, Magyarország légterét megsértve repült be a határmenti községbe, ahol ejtőernyővel juttatták célba az árut.

A csempészbanda ingatlanjaiban talált kábítószergyanús anyagot, egy engedély nélkül tartható önvédelemi gáz-riasztó fegyvert, valamint professzionális hőkamerát, éjjellátót, és térfigyelő kamerákat a pénzügyi nyomozók bizonyítékként lefoglalták. Az ügyben hat személyt hallgattak ki gyanúsítottként bűnszövetségben, jelentős vagyoni hátrányt okozva elkövetett költségvetési csalás miatt. A bűnbanda vezetői jelenleg is letartóztatásban vannak. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. július 16. 16:24
Ezek ebihalak. A cápákat nem itt vannak.
Nori70
2020. július 16. 11:25
26 ezer doboz, az semmi, annyit egy hét alatt eladnak. Egy vagy két nagyságrenddel több az.
BőröndÖdön
2020. július 16. 11:24
Valamit valamiért...:)
lutra
2020. július 16. 10:25
Ez menő, igazi csempész, mint Han Solo, az éjszakai repüléssel az életét kockáztatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!