Németh Károly ikertestvére az álmentős videó főszereplőjének

2020. július 09. 22:58

A férfi a Hírklikknek adott interjújában azt állította, az általa forgalmazott koronavírus-teszt gépet a kormány és a szakemberek is méltatták.

2020. július 09. 22:58

Németh Károly, aki a Hírklikk nevű portálnak állította, hogy az általa forgalmazott koronavírus-teszt gépet a kormány és a szakemberek is méltatták, nem más, mint az álmentős Németh Athina ikertestvére – írja a hirado.hu. A testvérpár női tagja, Athina korábban az MSZP videójában tűnt fel állítólagos mentősként. Róla utóbb kiderült, hogy soha nem dolgozott sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem más betegszállító cégeknél.

A rokonság abból az interjúból derült ki, amit Németh Athina lánya adott csütörtökön az M1-nek. A nevét és arcát nem vállaló nő a Híradónak telefonon azt mondta: mostanra nagybátyjával sem tartja a kapcsolatot, mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy a férfi nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

Németh Károly az M1-nek vasárnap már az ellenkezőjét állította, mint a Hírklikknek adott interjúban. Az interjú szövege szerint az általa megkeresett hazai szaktekintélyek valamennyien méltatták a műszert. Csakhogy Németh Károly a Híradónak egy nappal később már azt mondta, a berendezést nem mindenki dicsérte. A férfi és a portál egymást is csúsztatással vádolta. A Hírklikk egyébként az elsők között közölte a szocialisták álmentős videóját is – hangzott el az M1 Híradójában..

Németh Athina lánya az M1-nek azt is elmondta: úgy tudja, a két testvér most is szoros kapcsolatban áll egymással és édesanyját anyagilag is támogatja nagybátyja.

(hirado.hu)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. július 11. 08:58
Az Athina ügyet a fidesz/állampárti média fújta fel, a KESMA orrba szájba hetekig nyomta, ahányszor hírek vannak a fideszes közpénz-televízióban mindig elmondták. Több hozzátartozó is mesélt arról, hogy családtagjaik, rokonaik saját otthonukban, ellátás nélkül haltak meg a kezeik között, őket ugyanis hazaküldték a kórházból, arra hivatkozva, hogy fel kell szabadítani az ágyak egy részét az esetlegesen növekedő számú koronavírus-fertőzöttek számára. Itt sokszor daganatos betegekről van szó, akik ugyan vélhetően valóban hónapokon, éveken belül meghaltak volna, azonban nem olyan körülmények között, ahogy az megtörtént az utóbbi hetekben. Kevesen merték vállalni a történeteiket, esetleg véleményüket a döntéssel kapcsolatban, ezért igen kevés személyes esetről tudott beszámolni a hazai sajtó. Viszont az biztosan nem mondható el, hogy ilyenek ne történtek volna. Nos ezeket nem szabad gyorsan feledni! Napok alatt kiürültek a kórházak országszerte, amivel egy időben betegek ezrei kénytelenek voltak hazatérni. A valós számok soha nem fognak kiderülni mert mint kiderült, a kormányzat ilyen statisztikák elkészítésével nem foglalkozik egyébként a valós adatokat is hamisítják , azonban egészen biztosan volt emberi áldozata Kásler döntésének. Ezek a halálesetek napokkal, hetekkel ezelőtt következtek be, ezért nem igazán várható el az, hogy a gyászoló rokonok azonnal az ombudsmanhoz rohanjanak a történeteikkel. Illetve az sem biztos, hogy van, aki még elhiszi, hogy létezik olyan nem civil vagy független szervezet ma Magyarországon, amely érdemben is képes lenne vizsgálatot lefolytatni egy ilyen ügyben. Elég csak megnézni Polt Pétert vagy úgy általában a bíróságok egy részét.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 10. 11:07
Micsoda Kino, összeér, ami összetartozik. Az ellenzéki álhírgyárból megint kiesett egy csavar. További hírek 10 órakkor.
villogókékfog
2020. július 10. 10:56
Én a nőt sajnálom. Ez örökletes betegség? Sejti, hogy kijöhet rajta, vagy a gyerekein? Hatalmas teher. A maszopnak meg gratulálok, sikeresen beleléptek ugyanabba a szarba, kétszer.
lemez
2020. július 10. 10:37
A Maszop szop.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!