Kétezer adag vadhúst adományoztak a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak

2020. május 14. 14:25

A hűtött, konyhakész szarvas- és őzkészítményeket csütörtökön adták Budapesten.

2020. május 14. 14:25

A kórház főbejárata előtt tartott átadón Zambó Péter, az Agrárminisztérium (AM) erdőkért és földügyekért felelős államtitkára az országban egyre gyakrabban megnyilvánuló összefogás újabb példájának nevezte az adományozást. A Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak átadott adományhoz csaknem ötven vadásztársaság és vadgazdálkodó járult hozzá – ismertette. Szlávik János, a kórház infektológiai osztályának főorvosa kollégái nevében is megköszönte a felajánlást, majd arról beszélt, hogy a kórház dolgozói az elmúlt hónapokban „rengeteg szeretet, megbecsülést” és számos ajándékot kaptak, köztük szállítójárműveket, ételt, italt, játékot, kerékpárt, gyerekrajzokat is.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
János bácsi
2020. május 14. 22:56
Nem szarvas az hanem tehén. A Zsóti halomra lőte az összes tehenet az istállóba.
Akitlosz
2020. május 14. 17:03
Vadászhúst kellett volna. Az emberiség élelmezéséhez a vadászatra már semmi szükség nincsen.
3M..
2020. május 14. 15:47
Én a képükbe nyomtam volna az összeset. Miért nem tisztességes bért adnak a dolgozóknak? Mit adnak majd legközelebb krumplit, száraztésztát, vagy néhány kanna gázolajat? Szebb Jövőt!
Sulammit
2020. május 14. 15:10
Jó kis szarvaspörköltet csináljatok, ha majd végre pihenhettek, lazíthattok és jókat főzhettek, kedves egészségügyis, megajándékozottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!