Videóval üzenték a pasaréti szerzetesek: Maradj otthon!

2020. április 01. 11:00

A járvány megállítása érdekében.

2020. április 01. 11:00

Kreatív videóval hívták fel a figyelmet az otthon maradás fontosságára a pasaréti ferences szerzetesek.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barta zsuzsanna
2020. április 10. 20:36
szomorú ahogy élünk élettelenül embertelenül istentelenül nincsélet képünk ember képünk isten képünk a természet ismerete ember ismerete isten ismerete mit is jelent a 21 században hol a tudás mint mindenki élete hol a müködés mint mindenki technikája hol a látás mint mindenki felfogó értő eleme mit tanitunk mit kit követünk a válasz jézusban van aki példájával életével tudásával az egyetlen érték aki ugy müködtet mindent hogy az egységben harmoniában van mindennel jézus él van létezik igaz látható a torinoi leplen csak tenni kell érte hogy mindenki lássa jézus tenitott enni adott gyógyitott támasztott kit igy kit ugy élet védő teljes egészében tehát erre van szükség jézus tudására alkalmazására életére éljünk igy és élhessen mindenki földünkön egységben szeretetben ne kövessünk senkit aki árt és tönkre tesz
Csomorkany
2020. április 01. 19:29
Esetleg valamit Krisztusról?
Sulammit
2020. április 01. 18:39
Nagyon jó és ötletes volt, fiúk! Cukik voltatok.
Sulammit
2020. április 01. 18:39
Nagyon jó és ötletes volt, fiúk! Cukik voltatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!