Novák Katalin és a gazdálkodás

2020. április 28. 10:19

Az államtitkár egy gazdálkodóval beszélgetett a Mindennapi Hősök sorozat új részében.

2020. április 28. 10:19

„Mi kell ahhoz, hogy a piacon vagy a boltban most is friss zöldséget, gyümölcsöt találjunk?” – teszi fel a kérdést Novák Katalin közösségi oldalán. „A mezőgazdaságban dolgozók számára sem állt meg az élet a veszélyhelyzetben. Szilágyi Mihály gazdálkodó Nyíradony mellett, 200 hektáron dolgozik családi vállalkozásban, szüleivel és testvérével.” – folytatja.

„Hogyan változott meg az ő életük? Miért jó, ha hazai termelőktől vásárolunk?” – firtatja Novák Katalin. A videóban választ kapunk a kérdéseire.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2020. április 28. 11:23
ebbol csak az a kepi bevagas hianyzik, hogy a hitgyulis liba a buzamezo kozepen hozzaertoen simogatja a kalaszokat
olajfa1
2020. április 28. 10:31
A magyar gazdáknak minden adottságuk megvan ahhoz, hogy gazdaságosabban és hatékonyabban termeljenek mint a nyugateurópai versenytársaik! Most meg főképpen megvan az adottság hozzá. Éljenek a szinte soha vissza nem térő eséllyel.
Emmanuel Goldstein
2020. április 28. 10:26
Hiába szeretne Novák Katalin Ratkó Anna lenni, nem fog összejönni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!