Köszönet Liszkay Gábornak

2020. április 09. 22:46

„Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.”

2020. április 09. 22:46
KESMA

„A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriuma ezúton is szeretné megköszönni dr. Liszkay Gábor elmúlt 30 évben a magyar konzervatív médiáért végzett munkáját, különösképpen kiemelve az utóbbi időszakban a Mediaworks Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatójaként kifejtett tevékenységét. Liszkay Gábornak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a rendszerváltást követő években Magyarországon egyáltalán beszélhettünk polgári, nemzeti elkötelezettségű sajtóról: részese és vezetője azoknak, akik lerakták a jobboldali média alapjait.

Ahogy az Alapítvány Alapító Okirata fogalmaz: »Hisszük, hogy a nemzeti, keresztény értékeinket közösen vallva és a mai kor eszközeivel felvértezve a jelenlegi és az előttünk álló évtizedek kérdéseire nemzeti alapon önálló válaszokat adhatunk«. Liszkay Gábor a Mediaworks elnök-vezérigazgatójaként ezen céloktól vezéreltetve korszakalkotó szerepet vállalt abban is, hogy a magyar sajtó- és médiapiac kiegyensúlyozottabb lett, egyúttal az Alapítvány által tulajdonolt sajtótermékek és médiaszolgáltatások minőségi, objektív és értékközpontú tájékoztatást nyújtanak. Irányításával az Alapítványhoz tartozó cégek fúziója sikeresen lezárult, melynek köszönhetően megszilárdult a médiacsoport kiemelkedő hazai pozíciója.

Célunk közös marad, hiszen bárhol is legyünk, dolgozzunk, tudjuk, hogy »együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség«.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. április 10. 18:59
A KESMA, a kormánymédia ugyanúgy tud méltatni egyeseket, ahogy 1989 előtt szokás volt.
küllő
2020. április 10. 09:59
A volt díszkomcsik egymás vállát veregetik ?? HÁNYINGER TÁRSASÁG !!
Pierre
2020. április 10. 09:53
tortenelemkonyvekben fogjak tanitani, hogyan szamolta fel orban a sajtoszabadsagot, a demokracia tobbi alapjaval egyutt.
matykox
2020. április 10. 09:26
Köszönjük a munkáját, Liszaky úr! Ahogy itt is látszik, a "Liberálisnak" csúfolt, de csak kényelmi/ostobasági/ügynöki okokból magyarul írogatók száma még mindig magasabb a kívánatosnál. De ez egy örök harc az entrópia ellen, soha nem szűnik meg teljesen. Folyt. köv.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!