Elhunyt újabb öt beteg Magyarországon

2020. április 03. 06:51

A beazonosított fertőzöttek száma 623 főre emelkedett.

2020. április 03. 06:51

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623-főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg és 43 főre emelkedett a gyógyultak száma is. – olvasható péntek reggel a koronavírus.gov.hu oldalon.

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. – teszi hozzá a kormányzati tájékoztatás honlapja.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 04. 09:04
AZ ÚJ KORONAVITUS BETEGSÉG A VILÁG HEDONIZMUSÁNAK ÉLVEZKEDŐINEK BAJA--AKIK PERSZE MINDEZT NEM ISMERIK EL ! FIGYELJÜK MEG! AHOL SOK EMBER EGYÜTT KÉJELEG--NAPSÜTÉSNEK, EGYÜTTLÉTNEK TÖMEGES BULIZÁSNAK SOK PÉNZÜKNEK VÉLT OKOSSÁGUKNAK "GYÖNYÖRÉBEN"NO OTT A LEGNAGYOBB A BAJ KORONAVIRUSILAG! KINA LÁTSZÓLAG KIVÉTEL DE LÉNYEGÉBEN OTT IS UGANEZ A HELZET CSAK OTT NE A SZERNCSÉTLEN NÉP w"KÉJELEG" HANEM A VEZETŐI ÉS EZEK A VEZETŐK--KOMMUNISTÁK--OTT VALÓSZINLEG A VÉLT TÁRSADALMI IGAZSÁGUK --NEVEZZÜK IG--"TÉVTUDATÁBAN KÉJELEGNEK" !!! AKINEK VAN FÜLE A HALLÁSRA AGA AZ ÉFRTÉSRE ÉRTSE MEG! AKINEK NINCS ANNAK ÚGYIS MINDEGY!
G r o s w e n o r2
2020. április 03. 08:16
Jól állunk a járvány elleni harcban. Felszereltségünk, szervezettségünk, szakértői gárdánk kiváló. Hajrá Fidesz.
békalepcse
2020. április 03. 08:08
Nagyon nagy idealista, aki abban bízík, hogy a régi életünk maradéktalanul vissza fog térni. Akit hazaparancsolt a szükség és el tudta végezni ugyan úgy a feladatát azt nehéz lenne visszakényszeríteni a mókuskerékbe. Ugyan ez lesz a helyzet a diákokkal, nekik sem fog tetszeni a felkelés, bumlizás az iskoláig. A jelentős fogyasztáscsökkenés is prognosztizálható, hisz a rákényszerített fogyasztás jelentős része tűnt el egyik pullanatról a másikra és az emberek nem akarnak feleslegesen dolgozni azért amire nincsenek rákényszerítve. Például az otthon végzett munkához nem kell feltétlen autó és ebből sokminden adódik.
Vakfolt
2020. április 03. 07:51
Ilyen rohadt sokáig tart meggyógyulni ebből a szarból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!