Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Koronavírus ide vagy oda, megtartják a Legyen nőnap! rendezvényt

2020. március 08. 12:56

Akinek érzékenyebb az immunrendszere, az vegyen fel maszkot – tanácsolják az esemény szervezői.

2020. március 08. 12:56

Miközben országszerte sorra mondják le a kisebb-nagyobb rendezvényeket a koronavírus miatt, a vasárnap délutáni Legyen nőnap! című rendezvény nem marad el – írják a Facebookon az esemény szervezői. 

A rendezvényt szervező Nem tehetsz róla, tehetsz ellene részéről azt írták: amíg a mozik, iskolák és színházak nyitva vannak, valamint a nagykörúti villamos is közlekedik, bíznak benne, hogy a közösség felelősen és körültekintően képes lesz részt venni a vasárnapi eseményen. 

A szervezők azért néhány jótanáccsal is ellátják az érdeklődőket: először is azt kérik, hogy aki nem érzi jól magát, inkább online kövesse a rendezvényt. A résztvevőktől azt kérik, hogy tartsanak egymástól követési távolságot, és rendszeresen használjanak kézfertőtlenítőt is. Az érzékenyebbeknek azt javasolják: vegyenek fel arcmaszkot. 

A rendezvény szervezői azt szeretnék elérni, hogy a nőnap végre ne az ajándékozásról, hanem a nők jogairól szóljon. A rendezők támogatják az isztambuli egyezmény ratifikálását is. A rendezvény fővédnöke Karácsony Gergely budapesti főpolgármester.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2020. március 08. 23:16
Bencsik szerint úgy is kamu az egész hisztéria.
néhai Ch.Pilot
2020. március 08. 22:49
Helyes! A lengyelek remekül észrevették, hogy a járvány elindítóinak a célja a társadalom atomizálása. az mebrek ne vegyenek részt ünnepségeken, rendezvényeken, sporteseményeken, hanem maradjon mindenki (örökre) otthon és csak az internet manipulált hírein éljen, rettegve a többi embertől, és webáruházakban vásároljon. Éljenek a bátrorlengyelek!
formaegy
2020. március 08. 21:00
Tudjátok még mi a felháborító? Ezek a mocskos barmok pofáznak a kormány ellen, és követelik a szigorúbb intézkedéseket!!! Ezek a tetvesek! Remélem a kormány felhasználja a médiát, hogy ezt a tény közölje az országgal! Addig amíg állandóan habzó pofával követelik az intézkedéseket, pontokban fogalmazgatnak intézkedéseket, aközben emberek életét, egészségét kockáztatják gendervergődésükkel! Pfffffffffffff, az ember gyomra kifordul!
formaegy
2020. március 08. 20:54
Én kérem a hatóságokat, hogy ha egy - EGY - fertőzött jelenlévő is volt, olyan kibaszott kemény törvénnyel sújtson a rendezőkre, hogy a fröcsögő gender nyáluk a torkukon akadjon meg! Ekkora felelőtlen mocskos csürhét még nem tettek a földre! Komolyan az ész megáll!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!