Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Rendőröket támadtak meg Erdőkertesen

2020. január 23. 11:39

Egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfi támadt az őket kísérők hatósági személyekre.

2020. január 23. 11:39

Megsebesített egy késsel két rendőrt egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi Erdőkertesen – adta hírül a Pest megyei község polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán. Mint az MTI idézte őt, Pásztor László azt írta, V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására szállították, amikor a férfi – még a hazaérkezés előtt – a nála lévő késsel, „előre kitervelten” a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket.   Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. Lászlót a Gödöllői Rendőrkapitányságon elállították – tette hozzá.

Ezt közölte korábban az ATV is: információi szerin két rendőr a váci kórházból elszállított, bűnügyi felügyelet alatt álló V. Lászlót ment ki ellenőrizni, aki – dulakodás után – az egyik rendőrt arcon, a másikat pedig nyakon szúrta. A Központi Nyomozó Főügyészség az ATV Híradójának megerősítette a hírt, és azt közölte, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Meg nem erősített információk szerint a férfi korábban független képviselőjelöltként indult a településen, és súlyos téveszmékben szenvedett.

(MTI, Mandiner)
 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Subi2
2020. január 23. 20:01
Gyors fegyverhasználat nem segített volna ennek a betegnek a túlvilágra juttatásában?
zakar zoltán béla
2020. január 23. 17:32
50 milliót neki, plusz szabadon engedni Creatíva Maxima Mumus
Kanóc
2020. január 23. 12:32
"Egy ... férfi támadt az őket kísérők hatósági személyekre." Nem kenyerem a nyelvtannáciság, de könyörgöm, tessék már néha visszaolvasni a leadeket, mert szakmányban fordulnak elő ilyen gikszerek és zavaró. (Mint az az elmebeteg állat is zavaró, aki már több tucat nincknéven reklámozza itt a pornószolgáltatásait. Meg - ha már itt tartunk - lehetne végre törölni a szakmányban elszaporodott névtolvaj nickeket is. ) Egyébként kellemetlen hír, örvendetes, hogy komoly sérülés nem történt.
békalepcse
2020. január 23. 12:17
"Meg nem erősített információk szerint a férfi korábban független képviselőjelöltként indult a településen, és súlyos téveszmékben szenvedett." Baloldalon a téveszmék követelmény a politikai pályához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!