Magyar Nemzet: Borkai kedden távozhat a Fideszből

2019. október 14. 18:20

Borkai Zsoltot konzultációra hívta Kövér László és Kubatov Gábor.

2019. október 14. 18:20

Kedden távozhat a Fideszből Borkai Zsolt – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint az Azerbajdzsánban tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.

A nyitóképen: Borkai Zsolt a győri EYOF-on 2017-ben. (MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 523 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
János bácsi
2019. október 15. 10:18
Borkai Zsolt sokkal jobban teljesített, mnt ahogy eddig tudomásunk volt róla. "A buli egyik női résztvevője azt állítja, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük állítólag három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric. „Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.”
oskar
2019. október 15. 09:14
Borkai vajon megnevezi-e a kiszivárogtatót.?
dick52
2019. október 15. 08:55
Az ország , mindig tiszteletben tart egy olimpiai bajnokot. Különösen akkor, ha a civil életben is maradandót alkotott. Most viszont, egy senki leszel! Egy troger a sok közül. Majom!
rollotomasi
2019. október 15. 08:44
Gyerekek. Ez már tényleg faszság! Borkait ki kellett volna rúgni tokkal-vonóval! Nem rugaszkodhat el ennyire a Fidesz a valóságtól :-(. Nem volt eléggé nyilvánvaló, ami vasárnap történt? Nem mondom, hogy Tarlós nem bukott volna, ha nincs a Borkai ügy, de hogy szerepe volt benne, az tuti. És ez csak tovább göngyölődik, ha Borkai pozícióban marad. Ennek az az üzenete, hogy minden fasza, semmin sem változtatunk. Pedig ez nem igaz! Sok Fidesz érzületű ember otthon fog maradni 2022-ben, mert elveszitek a kedvüket attól, hogy elmenjenek szavazni, csakúgy, mint ahogy a vékomcsik közül is soknak elment a kedve, és otthon maradt, vagy átszavaztak a Jobbikra. Nem értem, miért nem építettek fel valakit 2016 után Borkai helyett? Győrben egy talicska aprómajom is nyert volna, ha Fideszes, és szerintem egy előrehozott választást is megnyerne bárki, de sok választópolgár számára borzasztó rossz üzenete van, ha maradhat. Sőt, ha a Fidesz helyében lennék, jól ráhúznám a vizes lepedőt. Csak attól tartok, hogy olyan körök is kavartak itt, akiknek érdeke, hogy ne derüljön ki minden Győrben. Mert az "Ördög Ügyvédje" érdekes módon szinte csak Rákosfalvyval foglalkozott, pedig pl. a WHB-s Paár, aki ugye Mészáros/Tiborcz köréhez tartozik, jóval nagyobb volumenű bizniszeket csinált a várossal, nem holmi telekspekulációt, és Győrben ez is köztudott. Nem kéne a zsebtömés miatt bedobni a lovak közé a gyeplőt :-(.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!