Kormányzati tájékoztató akció indul

2019. október 03. 11:17

A babaváró támogatást és az ingyenes tankönyveket is hirdetik majd októberben.

2019. október 03. 11:17

A kormány októberben tájékoztató akcióval hívja fel a figyelmet az állampolgárokat érintő intézkedésekre, valamint a legfontosabb eredményekre – írta a Magyar Nemzet.

Ezek közé tartozik a babaváró támogatás elindítása, aminek keretében a családok július 1-től akár 10 millió forint kamatmentes, szabadon felhasználható kölcsönt kaphatnak. A tájékoztató akció az ingyenes tankönyvekre is kitér majd, amelynek köszönhetően egy többgyermekes család akár 45 ezer forintot is megspórolhat.

A tájékoztató akció a hagyományos felületek (nyomtatott sajtó, televízió, rádióhirdetések) mellett az interneten is zajlik majd.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. október 03. 11:26
Helyes! Ne az ellenzék csúsztatásai legyenek (csak) a köztudatban. Van, aki nem is igényli a támogatásokat, pedig szüksége lenne rá, de a komcsi szomszéd, vagy munkatárs lebeszéli róla, hogy ő úgysem kaphat ilyen, vagy olyan ok miatt, mert csak a tehetőseket támogatja a kormány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!