Hollik: Az idős emberek képviselik a józan ész alapján álló társadalmi rendet

2019. október 01. 13:08

A férfit és a nőt egymás ellen fordítani akaró ideológiai áramlat helyett az idősek generációitól kapott nyugodt és tiszta rendre van szükség – mondta a kormányszóvivő.

2019. október 01. 13:08

Az idősek hordozói és hiteles képviselői annak a józan ész alapján álló társadalmi rendnek és értékrendnek, amely képes biztosítani a nemzet fennmaradását, a keresztény szabadság megélését, a boldog, teljes élet lehetőségét – mondta a kormányszóvivő az idősek világnapja alkalmából a Fiatal Családosok Klubja szervezésében tartott, „Mindvégig érték” című budapesti konferencián.

Hollik István szerint a nyugatról jövő, a család intézményét, a gyermek élethez való jogát, a nemzeti összetartozást támadó, a férfit és a nőt egymás ellen fordítani akaró ideológiai áramlat helyett az idősek generációitól kapott nyugodt és tiszta rendre van szükség, és a kormány is ezt képviseli politikájában.

A kereszténydemokrata politikus a kormány nevében köszönetet mondott az időseknek azért, hogy a történelmi nehézségek közepette is megőrizték utódaiknak Magyarországot, és megmutatták, miként kell küzdeni, becsülettel dolgozni, és hogy időről időre arra figyelmeztetnek, a család az első.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!