Szerbia
ÉLŐ
Anglia

A neoliberális kapitalizmust be kell fejezni!

2019. szeptember 26. 12:45

A frissen megalakult Igen mozgalom alapítóját kérdeztük a klímaváltozásról, az MSZP-ről és a magyar pártok jövőjéről.

2019. szeptember 26. 12:45

Szanyi Tibor szerint a neoliberális kapitalista gazdasági rendszer bukásra van ítélve, ezért korlátozni kell a tőke szabad áramlását, és a lokális gazdaságot kell erősíteni.

Igen néven indított baloldali, környezetvédő mozgalmat Szanyi Tibor, az MSZP volt alelnöke, akit a párt októberi választási kudarca után fosztottak meg tisztségétől. Úgy véli, korunk legnagyobb kihívása a klímaváltozás, amely új dimenziókba helyezi a politikát is. Szerinte a jelenlegi pártok már középtávon is jelentéktelenné válhatnak, ha nem tudnak jó válaszokat adni a klímakérdésre.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2019. szeptember 27. 00:01
Mindezt miért nem akkor mondta, amikor még bent ült az EP-ben és Soros frakciójahoz tartozott...?!
enes
2019. szeptember 26. 21:18
Tőke szabad áramlásár korlátozni? Akkor Ő EU ellenes.
WC pumpa
2019. szeptember 26. 20:59
Sose felejtem el ,amikor anno még Deutsch felállt a parlamentbe ,és Tocsik szaros 70 milliójával elkezdett erkölcscsőszt játszani. Muhahaha 70 millió manapság lopás szinten alsó-alsó kategória...
békalepcse
2019. szeptember 26. 20:29
Tibikém! Gratula! Látom rendszeresen olvasol. Azért kicsit többet kéne, mert még csak ott tartasz, hogy ződnek kék lenni, de a mély összefüggések még nem igazán mennek. Pedig leánykori nevemen ez igen sokat taglaltam, de sajna vagy valaki meghekkelte a nickemet, vagy valamilyen szemellenzős titkon libsi szerkesztő kitette a szűrömet és már nem olvashatóak azok a kommentjeim. Tanulságos lenne, mennyire az kezd történni, amit anno közzé tettem. Főleg , mennyire azt kezditek szajkózni, amit akkoriban próbáltam elmagyarázni. Hajrá Tíbor, nem lesz tőle bajod, ha engem olvasol...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!