A Mazsihisz elnöke is aranyat nyert a Maccabi Játékokon

2019. augusztus 07. 14:39

1500 méter férfi gyorsúszás szenior kategóriájában lett bajnok Heisler András.

2019. augusztus 07. 14:39

A kedden végződő 15. Maccabi Európa Játékok utolsó versenynapján aranyérmet nyert Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke. A legnagyobb hazai zsidó szervezet vezetője az 1500 méteres gyorsúszás szenior kategóriájának hatvan éven felüli korosztályában lett első. A győzelemről maga Heisler tett közzé egy posztot a Facebookon. A Mazsihisz elnöke ebben azt írta:

A 15. Maccabi Európa Játékokon 1500 méter férfi gyorsúszás szenior kategóriájában új egyéni csúccsal aranyérmet nyertem. Életemben először a tiszteletemre hangzott fel a magyar Himnusz. Bevallom, jól esett!

A számban eredetileg négyen neveztek, de ketten végül nem álltak rajthoz, így Heislernek csak a német Günter Feichtt-et kellett maga mögé utasítania.


 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2019. augusztus 08. 17:26
Az undorító, belterjes, féregnépség a lúdtalpasok rendezvényén belterjesen kiosztogatta az érmeket. Köszönjük ultralibsi kormányunknak, hogy ötmilliárdot eltapsolt a magyarság testét századok óta belülről, féregként szétrágó gyűlölet népének kirekesztő parádéjára. Mindezt a kormány által bevédett és engedélyezett egyhónapos buzipropaganda után. Zsidók! Indul a vonat!
nyugalom
2019. augusztus 08. 11:22
Gratulálunk! Azt még várjuk, hogy mikor mondanak köszönetet a rendezésért, a sértetlenségért, a biztonságért, de minden bizonnyal megtörténik. A libsi sajtó eddig mélyen hallgatott, mint ahogy donát apukáról is!
Agricola
2019. augusztus 08. 09:44
"A számban eredetileg négyen neveztek, de ketten végül nem álltak rajthoz, így Heislernek csak a német Günter Feichtt-et kellett maga mögé utasítania." Churchill véleménye a szovjet választásokról: "Lóverseny, ahol egyetlen paripa indul."
rockpapi
2019. augusztus 08. 07:07
Őszintén. Ettől a nevetséges cirkusztól voltunk beszarva? Zsidó olimpia. Azt hittem komolyabb. Ez csak egy kis belterjes házibajnokság volt, nevetséges eredményekkel,mint egy sima grundfoci bajnokság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!