Újpestre vitték a Hableányt

2019. június 14. 09:47

A roncsot csütörtök délután szállították át Csepelről, az okot a rendőrség nem közölte.

2019. június 14. 09:47

Csepelről Újpestre szállították a Hableány roncsát csütörtö délután. A rendőrség az átszállítás okát nem közölte. 

Csepelen a rendőrség huszonhat órán keresztül vizsgálta a roncsot. A hajón négy szakterület (bűnügyi technika, közlekedésrendészet, dunai vízirendészet és bűnügyi nyomozó) szakértői tartottak szemlét. Lefoglalták a Hableány kommunikációs és adatrögzítő eszközeit is. 
A szemle alatt egy húsztagú katasztrófavédelmi egység öt köbméternyi gázolajos vizet, két köbméternyi tiszta gázolajat, valamint hét köbméternyi, gázolajjal szennyezett homokot, iszapot és egyéb veszélyes anyagot távolított el a hajóból – írja a Euronews.

A hajóban újabb holttestet nem találtak. A hiányzó három embert a Duna teljes déli szakaszán, az összes bevethető hajóval továbbra is keresik. Az újpesti kikötőben folyamatosan őrzik majd a hajóroncsot.

(Euronews)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2019. június 14. 20:21
Bizonyára van rá alapos ok, de akkor se szerencsés ide-oda cibálni, mint egy véres kardot. Legalább vihették volna az éj leple alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!