Számlát kapott a pomázi telefonfülke

2019. január 20. 17:28

A szombaton felbukkant levél címzettje a nyilvános pomázi fülke volt.

2019. január 20. 17:28

Mint tegnap megírtuk, a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéjében felbukkant egy levél, melynek címzettje Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013 volt, egy olvasónk pedig, a borítékot kinyitva egy nullás telefonszámlát talált benne – írja a 444.

A portál megkérdezte a Magyar Telekomot a levélről, és a következő választ kapták:

„A Magyar Telekom nyilvános készülékei belső elszámolási okokból előfizetőként vannak nyilvántartva, MT azonosítóval is rendelkeznek, azonban egyedileg kezeljük azokat. A cikkben látható 0 Ft-os számla egy sajnálatos technikai hiba miatt került kiállításra és postázásra. A hiba javításáról intézkedtünk.”

(444)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2019. január 21. 06:58
Az internáci telekom cég ennél sokkal nagyobb aljasságokra is képes. Ápr. végén május 31. határidővel (a hűségidő akkor járt le) felmondtam az internet- és tv-előfizetésemet és postán a megadott módon visszaküldtem a rutert és beltéri egységet. Az inkorrektségük és rabló módszereik miatt szüntettem meg az előfizetést huszonvalahány év után, amikor a szolgáltatócsere lehetővé vált, ugyanis két éve a hűségidő lejártakor direkt nem értesítettek, csak három hónap múlva egy több mint 12 ezer Ft-tal emelt számlával, hogy "hűség hijján nekik PÓTDÍJ jár" ! Pedig már 25 éve voltam HŰSÉGES e rablóbandához! Most én balga csak nov. végén vettem észre, hogy június óta tovább emelgették le a havi előfizetést, mert évtizedek óta csoportos beszedési megbízással MEGBÍZTAM bennük. December elején reklamáltam és kértem a jogtalanul beszedett díjak visszautalását. Már négyszer voltam az ügyfélszolgálatukon, de még nem kaptam meg! *
Burmin
2019. január 20. 21:13
Strange story....
Akitlosz
2019. január 20. 21:12
Ha nem fizet a fülke, akkor ráuszítják a végrehajtót.
3M..
2019. január 20. 20:09
Basszus és ezek "kormányoznak". Ettől csak jobb jöhet. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!