Kövér László: Örülnék, ha Gyurcsány oda kerülne, ahová való

2018. január 01. 17:08

Bayer Zsolt műsorába látogatott Kövér László.

2018. január 01. 17:08

A Bayer show szilveszteri adásában a házigazda Kövér Lászlóval beszélgetett, aki kifejtette véleményét Vona Gáborról, Gyurcsány Ferencről és Magyarország európai helyzetéről is. 

A Jobbik elnöke a történelemkönyvek egy sötét lábjegyzetébe fog bekerülni Kövér László szerint. A politikus ezután a Demokratikus Koalíció elnökét a magyarországi baloldal vezetőjének nevezte, aki szerinte gonosz, romlott és alkalmatlan. 

A magyar belpolitikán túlnyúlva az európai kapcsolatokról, Martin Schulzról és a kulturális felszámolásról is szó esett. „Mi azt gondoljuk, hogy ez így nem mehet tovább, annyira abszurd ami zajlik, annyira idióta az, aki velünk szemben áll (...) az emberek látják, csak részben nem tulajdonítanak neki különösebben nagy jelentőséget, éppen azért, mert annyira hülyeség amit itt mondanak Európáról” – fogalmazott Kövér László. 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2018. január 02. 20:00
Ezt a "tapsolóbrigádot" a kampány miatt szervezték? A németeknél egyszer elmesélték, hogyan működik ez. Van egy FŐTAPSOLÓ (brigádvezető), aki felhalgatón kapja a jelet, amikor tapsolni kell. Ilyen tapsvihar törki, ha az AFD-t le akarják járatni. Az Alice Weidel (AFD) ki is ment a studióból. Bár ez csak vegyes vendégeknél kell. Magyarországon nemigen állnak szemben vitában a parlamenten kívül ellenfelek. Könnyebb a brigádot irányítani.
1120
2018. január 02. 19:05
JEGYEZZ BÉKEKÖLCSÖNT, LACA!
ho heidelbergiensis
2018. január 02. 12:12
Mindenki nagyon örülne ennek.
craopolus
2018. január 02. 11:08
Már minden ostoba kormányközeli prosztó alkesznek lehet saját műsora? Ez már a vég, ha Lölőék csak ilyen illusztris seggnyaloncokkal tudják a propagandát kiszolgálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!